Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jáhlová polévka s houbami
Avokádo zapečené se sýrem
Perníčky - hned měkké
Thajská polévka
Jogurtovo-jablečná bábovka
Vařený krém na dorty, řezy, cukroví
Bílý smetanovo-tvarohový dort
Domácí müsli tyčinky
Kvalitní domácí chléb
Pečená kuřecí křídla
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč
Klasická zelňačka