Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Babiččiny kotlety
Bavorské vdolečky II.
Palačinky s tvarohem a čokoládou
Řezy Rafaelo III.
Křenová pomazánka II.
Jablečné vdolečky - kynuté, pečené
Pečená dýně (velice chutná)
"Kouřové" marinované vepřové
Trhané vepřové
Pita chléb s pestem z červené řepy
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vaječný koňak
Crinkles
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka