Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brokolicová polévka s vločkami
Slaný koláč s pórkem
Perník z perníků-nepečené
Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)
Melounový sorbet
Vepřové maso v lepkavé marinádě
Kapustové řízky (karbanátky) se sýrem
Barevný fazolový salát (lečo) -…
Tradiční jablečný koláč
Fajitas v tortille
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinová vosí hnízda
Vídeňský bramborový salát
Vosí hnízda
Vánoční jihočeský kuba
Nepečené lotus kuličky
Rafaelo kuličky