Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Patizony zapečené s hermelínem
Ledový salát se smetanou
Brokolicový krém
Těstovinový salát se zeleninou, masem…
Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)
Řízky v zakysané smetaně
Bramborové knedlíky plněné směsí s…
Rychlý smetanovo-čokoládový dezert
Beskydský králík
Bleskové kuře na paprice
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Nejlepší vaječný likér
Rafaelo kuličky
Malinové kuličky z ovesných vloček
Šlehačkové cukroví
Vosí hnízda
Vláčná máslová vánočka