Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velikonoční jidáše - krok za krokem
Jablkový koláč se zakysanou smetanou
Cibulačka se sýrem II.
"Paličkové" cukroví - (nejen) linecké
Bramborovo-mrkvová kaše
Jablkový koláč s čokoládovou polevou
Zapečené vepřové plátky se slaninou a…
Hrnková buchta s ovocem
Borůvkový dezertík I.
Topinky s pestem, rajčaty a…
Meruňkovo-angreštová marmeláda
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger
Koláč s ricottou a bílou čokoládou