Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hlávkový salát s mozzarellou a tuňákem
Léčivý med malé vyděračky
Drobenkový koláč s rebarborou
Jahodové řezy s pudinkem a želé
Plněné knedle ve vajíčku
Bramborovo-sýrové lívance
Tradiční trdelník
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Utopenci podle Gajzy
Těstovinový salát s pečenou zeleninou…
Mini pizzy calzone II.
Jahodová bublanina
Bezový sirup za studena
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Havajské kuře huli huli
Jahodové knedlíky raz dva
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou