Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hlávkový salát s mozzarellou a tuňákem
Grilovaná křidélka v jogurtu
Kuřecí prsa zapečená se špenátem
Krupicovo-tvarohový koláč s ovocem
Vepřové v alobalu
Pečené kuřecí s chřestem
Frankfurtská polévka s houbami
Sušenky z ovesných vloček s kokosem
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Kuře na paprice
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Lamington
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš