Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí prsíčka ala iNDY
Citronová poleva
Zeleninový salát s cottage sýrem
Salát Nicoise
"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…
Masové závitky v zelí
Kuřecí kari s mangem a rýží
Pikantní sladkokyselá polévka na…
Zelňačka z uzených žeber
Ratatouille IV.
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cuketové hranolky
Hrnkový cuketový perník
Nepečený ovocný dort
Pečený květák s uzenou paprikou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem