Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ledový salát se smetanou
Amolety z kynutého těsta
Bramborová musaka
Čevabčiči na chorvatský způsob
Výborné ananasové řezy
Kuřecí stehýnka na medu II.
Vánoční rybí polévka
Kakaové řezy s krémem
Hermelín / Camembert v listovém těstě
Letní těstoviny
Domácí rybízová marmeláda
Krůtí špízy yakitori
Jahodové nanuky
Cuketovo-brokolicový krém
Poke bowl s lososem
Domácí zázvorovo-citronová limonáda
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger