• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Hroznová marmeláda
Napište svůj komentář k receptu

Hroznová marmeláda

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 11
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hroznová marmeláda
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      kg hroznové víno
    • 1
      kg cukr krystal
    • 2
      dl červené víno

Postup přípravy receptu

1
Hroznové kuličky zalijeme červeným vínem a za stálého míchání rozvaříme. Prolisujeme, přidáme cukr a provaříme do mírného zhoustnutí. Nalijeme do sklenic, zavíčkujeme, obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hroznová bublanina

Hroznová bublanina

Pomerančový džem (marmeláda)

Pomerančový džem (marmeláda)

Rybízová marmeláda II.

Rybízová marmeláda II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vivian | 23. 10. 2014 21:00

    JSEM JI DNES DELAL. JE RIDSI ALE CHUT SUPER :-P

  • Jirka | 12. 10. 2014 23:01

    Jo, jo, jen ještě víc chemie, to je lahoda! =-O To už si to můžu dojít koupit do nějakýho nadnárodního řetězce. Dobrou chuť.

  • JSM | 3. 1. 2014 01:31

    Já jsem, teď už minulý rok, koupil za 30 za kilo hrozno bezpeckaté (asi z Řecka), tak jsem ho po umytí rozmixoval ve staré Etě a pro poměr s cukrem 1:1 jsem použil Pektogel aby to ztuhlo a po otevření sklenice se nerozmáčelo. Nechtělo se mi to vyvařovat do zhoustnutí a tak jsem to povařil 3 min. samo :-$ s trochou(1-2%) octa, pak 3 min. s Pektogelem, 50g cukru a lžičkou kyseliny citronové a nakonec 3 min. s cukrem a nalil do sklenic. Aby to lépe zatuhlo, je třeba dát Pektogelu více, nebo použít třeba GelFix 3:1, nebo to holt trochu povařit. Marmeláda je jemná a sladká, šlupičky nevadí.

  • nunu | 28. 2. 2008 22:10

    zajimavej recept.Vim,ze marmelada se da delat pomale z cehokoliv,ale tohle by me nenapadlo!Jsem z vinarske oblasti a vina mame hromadu,nekdy uz nevime co s nim a tak ho zuzitkuji takhle na zimu!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Snídaně Dopolední svačina Svačina Vaření Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno Cukr krystal Hroznové víno
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Francouzský plátek

Francouzský plátek

Bramborové placky

Bramborové placky

Hraběnčiny řezy II.

Hraběnčiny řezy II.

Zapečené brambory se smetanou

Zapečené brambory se smetanou

Jogurtová bublanina II.

Jogurtová bublanina II.

Mexická polévka z naší hospody

Mexická polévka z naší hospody

Vaječné placičky se sýrem a šunkou

Vaječné placičky se sýrem a šunkou

Jednoduché smetanové žampiony na špeku

Jednoduché smetanové žampiony na špeku

Máslo s medvědím česnekem

Máslo s medvědím česnekem

Doporučujeme

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

38
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
28
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Bramboračka
Bramboračka
20
Fazolová polévka se slaninou
Fazolová polévka se…
15
Dušené zelí
Dušené zelí

Zajímavé články

Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
AHA.cz Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Ženy.cz Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Blesk.cz Kněz celebrit Zbigniew Czendlik (61): Musel pod kudlu!

Kněz celebrit Zbigniew Czendlik (61): Musel pod kudlu!

SportRevue.cz FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

  • Recepty.cz
  • Hroznová marmeláda
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact