• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Hrnková maková buchta
Napište svůj komentář k receptu

Hrnková maková buchta

autor: borea
0.0
moje hodnoceni
2.7
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hrnková maková buchta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 2
      hrnek cukr
    • 3
      ks vejce
    • 1
      hrnek mák
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • 2
      hrnek mléko

Postup přípravy receptu

1
Smícháme polohrubou mouku s cukrem a přidáme prášek do pečiva. Zamícháme a přidáme vejce olej a mléko. Když vše zamícháme, přidáme mák. Vše promíchané nalijeme na potřený plech. Dámedo trouby na 180 °C. Pečeme 20-30 minut. Upečené potřeme marmeládou a posypeme kokosem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Maková hrnková buchta

Maková hrnková buchta

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…

Výborná rychlá hrnková buchta

Výborná rychlá hrnková buchta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • iper | 16. 2. 2011 09:14

    Buchta byla výborná, čím odleželejší tím lepší :-) Měla jsem jen mletý mák, takže možná chutnala jinak než měla, ale my byli spokojeni. Příště bych asi ubrala trošku cukru a vynechala marmeládu a kokos - dala jsem ho jen na část a přišlo mi, ze se zbytečně "kříží" chutě.

  • Veronika | 28. 10. 2010 16:00

    Právě ji peču, tak jsem velice zvědavá :-\

  • Marie Kyrianová | 14. 12. 2008 11:45

    Dostala jsem se k pečení až dnes a musím říci že jsem naprosto spokojená. Vynikající chuť. Těsto je opravdu trošku řidší,ale po upečení je buchta skvělá. Opravdu stojí za to ji upéct.Paní Naďo, vyzkoušejte a dejte vědět jak chutnala Vám

  • Jana Pátková | 11. 12. 2008 16:55

    Máme zde více receptů na buchtu z nemeltého máku, podívejte se, Já jsem pekla a chutnalo nám.

  • Iveta Odvárková | 10. 12. 2008 21:03

    Paní Marie se neozývá, tak se vyjádřím já. :-) Před chvílí jsem dopekla, ale nadšená moc nejsem. Chuť je dobrá, jenže těsto bylo moc řídké a upečené mi to přijde trochu jako gumové. Kdysi jsem měla od kamarádky podobný recept a jestli mě paměť neklame, výsledek byl mnohem lepší. Poměr byl tento: 3 sklenice polohr. mouky, 1 a 1/2 sklenice cukru krupice,1 prášek do pečiva, 1 sklenice celého máku, 1 sklenice oleje, 1 sklenice mléka, 3 vejce.

  • Naďa Indruchová | 9. 12. 2008 17:59

    Tak co,paní Marie,jaká byla tato maková buchta?Stojí za to,ji upéct?

  • Marie Kyrianová | 4. 12. 2008 23:28

    Tak dlouho jsem pátrala,až jsem se dopátrala buchty z nemletého máku. Díky za recept,hned zítra udělám a dám vědět jak těm mým makovým žroutům chutnal.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Snídaně Pečení Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Mák Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Metrový koláč

Metrový koláč

Brokolicový salát s nivou II.

Brokolicový salát s nivou II.

Plněné bezmasé bramborové knedlíky

Plněné bezmasé bramborové knedlíky

Bábovka olejová II.

Bábovka olejová II.

Makronky se třemi náplněmi

Makronky se třemi náplněmi

Nakládaný pivní Hermelín

Nakládaný pivní Hermelín

Harlekýn

Harlekýn

Pudinkové šátečky

Pudinkové šátečky

Kokosové řezy s citronem

Kokosové řezy s citronem

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

93
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
33
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Míša řezy
Míša řezy
18
Chili con carne s kukuřicí
Chili con carne s…

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Kate s Williamem na obhlídce Severního Irska: Ťukli si jabčákem

Kate s Williamem na obhlídce Severního Irska: Ťukli si jabčákem

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Hrnková maková buchta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact