Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Boršč bez masa
Palačinky Hana a Hana
Bretaňský fazolový salát
Azu po česku
Játrové špízy (kořeněná játra) -…
Banánový chlebíček s kokosem
Frýdecká kotleta v alobalu
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…
Adžika masovo-zeleninové ragú
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Bramborový guláš
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek