Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Jitrnicový prejt
Nafouklá jablíčková dobrota
Falešný pařížský dort
Bábovka s kysanou smetanou
Pštrosí maso s rozmarýnem
Štrúdl s jablky, tvarohem a mandlemi
Velikonoční beránek dle časopisu F.O…
"Kouřové" marinované vepřové
Hlíva s přírodním masem - minutka
Smetanové fleky se zelím
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Řepánky
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek