Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Zapečená vepřová panenka v listovém…
Nafouklá jablíčková dobrota
Tvarohové koblihy II.
Ředkvičkový salát s bramborem - lehký
Ovesné sušenky s jablky a čokoládou
Jahodovo-smetanové řezy
Bramborovo-sýrové placičky nebo vafle
Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …
Kapustové karbanátky s uzeným masem a…
Panenka s batátem a pestem
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky