• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Hrnečková bublanina
Napište svůj komentář k receptu

Hrnečková bublanina

autor: p.kulhankova
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 30
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hrnečková bublanina
Nahrát fotku
 

Suroviny

5 porce
  • Těsto
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek moučkový cukr
    • olej
    • 1
      hrnek mléko
    • 2
      ks vejce 2-3
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      balíček prášek do pečiva spíš dávám 1 a půl balíčku
    • ovoce

Postup přípravy receptu

1
Všechny ingredience smícháme a ušleháme. Nalijeme na předem vymazaný plech a přidáme ovoce podle chuti. Pečeme na 180°C asi 30 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bublanina hrnečková

Bublanina hrnečková

Hrnečková cuketová buchta

Hrnečková cuketová buchta

Hrnečková paštika

Hrnečková paštika

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jednadesnedivnaholka | 12. 8. 2016 15:27

    O tomhle zázraku moje rodina prohlásila, že to už nikdy nic nepřekoná. Dělala jsem s rybízem.

  • haninakoky | 7. 5. 2016 14:03

    Dobrý den, děkuji za recept. Bublanina je vynikající dělala jsem jí se zavařenými meruňkami a moc všem chutná, ale hlavně je opravdu rychlá. Pekla jsem cca 30 minut, aby byla upečená. Díky za inspiraci :-)

  • Janina | 4. 3. 2016 21:45

    Právě dopečeno a i ochutnáno...je luxusní, jen kdybych nebyla tak akční a nechutnala za horka, už mám spálenou papulu. Nicméně buchta je super rychlá a pro začátečníky v pečení jako já nemá chybu :-[ Díky za receptík ;-)

  • O | 10. 7. 2015 21:39

    Tak pečeme asi 35 minut a je vynikající.

  • O | 10. 7. 2015 17:05

    10 minut? To je snad nějaká chyba, né?

  • Nikijaho
    Nikijaho | 30. 7. 2013 10:34

    Recept perfektní, chutná přesně jak má chutnat :-) Mě se tedy povedla. Máte za jedna.

  • Blanka | 12. 7. 2013 00:14

    Tak je výborná ;-)

  • Blanka | 11. 7. 2013 23:58

    Tak po deseti minutách při teplotě 180 stupňů absolutně syrová, pekla jsem přes půl hodiny a doufám, že bude tedy chutnat...

  • martička92
    martička92 | 22. 2. 2013 12:38

    jednoduchá a výborná :)

  • Šárka | 1. 10. 2012 21:02

    Právě jsem jí vytáhla z trouby, trošičku jsem jí upravila a přisypala ještě kakao (použila jsem kompotované třešně a hrušky). Bublanina je úplně luxusní :-) Určitě se po ní jen zapráší ;-)

  • p.kulhankova | 14. 8. 2012 12:32

    je to strašně rychlý a dobrý, ale do velkého plechu je opravdu lepší dát spíše 1 1/2 prášku do pečiva :-)

  • Pixie23 | 13. 8. 2012 11:29

    Dneska jsem objevila, dneska vytiskla, a uz ho pujdu hnedka zkouset ;)) Přijde mi to hrozně jednoduché a přitom dobré :)) Tak díky za recept :))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Svačina Pečení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Mléko Moučkový cukr Olej Ovoce Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Gratinovaný losos

Gratinovaný losos

Báječný jablkový koláč

Báječný jablkový koláč

Scones

Scones

Bulharská musaka -Olga

Bulharská musaka -Olga

Dvoubarevný roládový dort se smetanovým krémem

Dvoubarevný roládový dort se…

Plněné máslové sušenky

Plněné máslové sušenky

Sádlová pomazánka

Sádlová pomazánka

Bábovka z červené řepy

Bábovka z červené řepy

Nakládané karotky

Nakládané karotky

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

40
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
36
Houbový guláš
Houbový guláš
34
Zapečené brambory se žampiony
Zapečené brambory se…
32
Klasické lečo
Klasické lečo
24
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů

Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Hráškový krém s krutony
Hráškový krém s krutony
Hráškový prívarok (přívarek)
Hráškový prívarok (přívarek)
Hrnečková bábovka s bílou čokoládou
Hrnečková bábovka s bílou čokoládou
Hrnečková cuketová buchta
Hrnečková cuketová buchta
Hrnečková paštika
Hrnečková paštika
Hrnečková pomerančová bábovka
Hrnečková pomerančová bábovka
  • Recepty.cz
  • Hrnečková bublanina
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact