• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Hrách zapékaný se zelím
Napište svůj komentář k receptu

Hrách zapékaný se zelím

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hrách zapékaný se zelím
Hrách zapékaný se zelím
Hrách zapékaný se zelím
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hrách
    • 200
      ml rajčatová šťáva
    • 500
      g kysané zelí bílé
    • 100
      g eidam sýr
    • 40
      g strouhanka
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Předem namočený hrách uvaříme do husté kaše. Ke kaši zamícháme rajčatovou šťávu, kysané zelí, sůl a pepř, a směs vlijeme do vymazaného pekáčku vysypaného strouhankou a zapečeme. Před dopečením posypeme strouhaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hrách na maďarský způsob

Hrách na maďarský způsob

Vařený hrách

Vařený hrách

Hrách a kroupy

Hrách a kroupy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pavel Tihlařík | 6. 5. 2014 13:11

    Přikláním se k variantě s cibulí a špekem. Jídlo je pak velmi chutné.

  • listicka777@seznam.cz | 23. 10. 2013 15:46

    čabajku přidejte opečenoou chytne to šmrnc :) ;-)

  • Pilný jedlík | 25. 9. 2013 20:06

    Sním téměř vše, až na wasabi. Od té doby, co jsem zkusil tento recept se můj seznam zapovězených pokrmů rozšířil o hrách zapékaný se zelím. Chuť by opravdu možná šla trochu narovnat špekem a cibulkou. Osobně se však již do reparátu pouštět nebudu. Všem přeji dobrou chuť.

  • Zdena z JM | 4. 5. 2006 06:15

    Když se to dělá přesně podle receptu,není to nic moc.Asi by to opravdu chtělo vylepšit tou cibulkou a třeba slaninou.

  • Adi | 4. 4. 2006 20:18

    Tento recept som skusala aj s Makyho tipom = spekom a cibulkou. Do zmesi som este naviac pridala osmahnute kuracie prsia nakrajane na kosticky. Chutnalo to vynikajuco!!! A dokonale zahnalo akekolvek pocity hladu :-)

  • maky | 24. 2. 2005 08:21

    Docela zajímavé chuti. Sice to nevypadá nic moc ale je to dobré. Příště až to budu dělat bych asi na špeku udělala trochu cibulky a vmíchala to.Myslím že hlavně ten špek by tomu dal vůni.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Luštěniny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Eidam sýr Hrách Kysané zelí Pepř mletý Rajčatová šťáva Rostlinný olej Strouhanka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře v jogurtové marinádě II.

Kuře v jogurtové marinádě II.

Ořechovo-ananasová buchta

Ořechovo-ananasová buchta

Kuřecí koktejl

Kuřecí koktejl

Chilli con carne V.

Chilli con carne V.

Čočková polévka se zeleninou

Čočková polévka se zeleninou

"Paneláková" buchta

"Paneláková" buchta

Anglická pečeně (Carvery)

Anglická pečeně (Carvery)

Křenová omáčka s jazykem

Křenová omáčka s jazykem

Bramborovo-žampionová polévka na dva způsoby

Bramborovo-žampionová polévka na dva…

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

38
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
33
Kachní prsa ala čína
Kachní prsa ala čína
28
Jednohubky / chlebíčky s červenou řepou
Jednohubky / chlebíčky s…
26
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
24
Játrová nádivka na pekáč
Játrová nádivka na pekáč

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Hradecké kyselo
Hradecké kyselo
Hrách a kroupy
Hrách a kroupy
Hrách na maďarský způsob
Hrách na maďarský způsob
Hrachová kaše
Hrachová kaše
Hrachová kaše (moc dobrá)
Hrachová kaše (moc dobrá)
Hrachová kaše s klobásou a kyselou okurkou
Hrachová kaše s klobásou a kyselou…
  • Recepty.cz
  • Hrách zapékaný se zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact