• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Hrách zapékaný se zelím
Napište svůj komentář k receptu

Hrách zapékaný se zelím

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hrách zapékaný se zelím
Hrách zapékaný se zelím
Hrách zapékaný se zelím
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hrách
    • 200
      ml rajčatová šťáva
    • 500
      g kysané zelí bílé
    • 100
      g eidam sýr
    • 40
      g strouhanka
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Předem namočený hrách uvaříme do husté kaše. Ke kaši zamícháme rajčatovou šťávu, kysané zelí, sůl a pepř, a směs vlijeme do vymazaného pekáčku vysypaného strouhankou a zapečeme. Před dopečením posypeme strouhaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hrách na maďarský způsob

Hrách na maďarský způsob

Vařený hrách

Vařený hrách

Hrách a kroupy

Hrách a kroupy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pavel Tihlařík | 6. 5. 2014 13:11

    Přikláním se k variantě s cibulí a špekem. Jídlo je pak velmi chutné.

  • listicka777@seznam.cz | 23. 10. 2013 15:46

    čabajku přidejte opečenoou chytne to šmrnc :) ;-)

  • Pilný jedlík | 25. 9. 2013 20:06

    Sním téměř vše, až na wasabi. Od té doby, co jsem zkusil tento recept se můj seznam zapovězených pokrmů rozšířil o hrách zapékaný se zelím. Chuť by opravdu možná šla trochu narovnat špekem a cibulkou. Osobně se však již do reparátu pouštět nebudu. Všem přeji dobrou chuť.

  • Zdena z JM | 4. 5. 2006 06:15

    Když se to dělá přesně podle receptu,není to nic moc.Asi by to opravdu chtělo vylepšit tou cibulkou a třeba slaninou.

  • Adi | 4. 4. 2006 20:18

    Tento recept som skusala aj s Makyho tipom = spekom a cibulkou. Do zmesi som este naviac pridala osmahnute kuracie prsia nakrajane na kosticky. Chutnalo to vynikajuco!!! A dokonale zahnalo akekolvek pocity hladu :-)

  • maky | 24. 2. 2005 08:21

    Docela zajímavé chuti. Sice to nevypadá nic moc ale je to dobré. Příště až to budu dělat bych asi na špeku udělala trochu cibulky a vmíchala to.Myslím že hlavně ten špek by tomu dal vůni.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Luštěniny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Eidam sýr Hrách Kysané zelí Pepř mletý Rajčatová šťáva Rostlinný olej Strouhanka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Česnekové kapsy

Česnekové kapsy

Rebarborové řezy

Rebarborové řezy

Poctivá zelňačka

Poctivá zelňačka

Rychlý, levný oběd

Rychlý, levný oběd

Kokosová očka

Kokosová očka

Hrníčkové knedlíky

Hrníčkové knedlíky

Brambory zapečené se zeleninou

Brambory zapečené se zeleninou

Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy (dort)

Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …

Broskvová limonáda s melounem

Broskvová limonáda s melounem

Doporučujeme

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

45
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
38
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
28
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …
17
Čočka na kyselo po našem
Čočka na kyselo po našem

Zajímavé články

Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná rychlovka, díky které se blýsknete
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná…
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a zvládnete ho i vy
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a…
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
AHA.cz Parťák Mareše na vozíčku: Ortel známé lékařky

Parťák Mareše na vozíčku: Ortel známé lékařky

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Tajemství mladistvého vzhledu Marie Rottrové: Tohle rozzáří nejen ženy 80+!

Tajemství mladistvého vzhledu Marie Rottrové: Tohle rozzáří nejen ženy 80+!

Ženy.cz 5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

Blesk.cz Nádherná dcera Michaela Jacksona (†50) Paris: Vyfetovala si díru v nose

Nádherná dcera Michaela Jacksona (†50) Paris: Vyfetovala si díru v nose

SportRevue.cz FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Štíři a jejich nelehký karmický úkol. A jak to mají se sexem?

Štíři a jejich nelehký karmický úkol. A jak to mají se sexem?

Další doporučené recepty:

Hradecké kyselo
Hradecké kyselo
Hrách a kroupy
Hrách a kroupy
Hrách na maďarský způsob
Hrách na maďarský způsob
Hrachová kaše
Hrachová kaše
Hrachová kaše (moc dobrá)
Hrachová kaše (moc dobrá)
Hrachová kaše s klobásou a kyselou okurkou
Hrachová kaše s klobásou a kyselou…
  • Recepty.cz
  • Hrách zapékaný se zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact