Silný hovězí vývar zahřeje, zasytí a postaví vás na nohy, když se zrovna necítíte dobře. V hotové polévce nesmí kromě masa a spousty zeleniny chybět ani noky. Pusťte se s chutí do jídla a uvidíte, jak si díky tomuto pokrmu zpříjemníte den.
RADA: Jak vybrat kvalitní maso?
RADA: Jak na poctivý domácí vývar, jak ho připravují šéfkuchaři
Hovězí líčka s kari omáčkou
Hovězí dušené ve víně s čokoládou
Hovězí jazyk s rozinkovou omáčkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houbová směs na topinky
Okurky
Skvělá pasta na pizzu
Marináda na steaky
Piškot s meruňkami a želatinou
Pórková polévka s mrkví
Tvarohový řez
Vaječná omeleta s medvědím česnekem
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Ostrokyselá čínská polévka
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Pomazánka z pečeného česneku
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Perníčky
Klasická gulášová polévka
Marry Me Chicken