Silný hovězí vývar zahřeje, zasytí a postaví vás na nohy, když se zrovna necítíte dobře. V hotové polévce nesmí kromě masa a spousty zeleniny chybět ani noky. Pusťte se s chutí do jídla a uvidíte, jak si díky tomuto pokrmu zpříjemníte den.
RADA: Jak vybrat kvalitní maso?
RADA: Jak na poctivý domácí vývar, jak ho připravují šéfkuchaři
Hovězí líčka s kari omáčkou
Hovězí dušené ve víně s čokoládou
Hovězí jazyk s rozinkovou omáčkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněná bageta
Kotlety na houbách
Velikonoční beránek - fofr
Treska paní Gunilly
Fazolový salát univerzál
Zapečené brambory s kroupovým zelím a…
Medové řezy alá falešný medovník
Špecle s kořenovou zeleninou
Adžika - zeleninová pasta
Ostrokyselá čínská polévka
Klasická gulášová polévka
Pomazánka z pečeného česneku
Marry Me Chicken
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Perníčky
Čokoládovo-karamelový koláč
Teplý salát z restované panenky
Nejjednodušší jablečný koláč