• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Hovězí steak s česnekovými fazolemi Cannelini (Seared beef with garlic cannellin
Napište svůj komentář k receptu

Hovězí steak s česnekovými fazolemi Cannelini (Seared beef with garlic cannellin

autor: Uživatel (#82166)
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hovězí steak s česnekovými fazolemi Cannelini (Seared beef with garlic cannellin
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 4
      ks hovězí maso (po 125 g, nejlépe rump steak)
    • 400
      g fazole (v konzervě, slité a propláchnuté vodou)
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 1
      snítka rozmarýn fresh if possible
    • 6
      stroužek česnek sliced
    • 1
      lžíce křen grated
    • 1
      lžíce citronová šťáva
    • 50
      g rukola

Postup přípravy receptu

1
**Postup**:
2
**Fazole**:
3
1) Rozpalte pánev na střední plamen. Přidejte olej, rozmarýn a pokrajený česnek a smažte cca 1 minutu. Přidejte fazole, křen a citrónovou šťávu. Dochuťte solí a čerstvě umletým černým pepřem. Nechte cca 3 minuty prohřát a udržujte teplé, dokud se nepřipraví steaky.
4
**Steaky**:
5
2) Rozpalte pánev na nejvyšší teplotu. Steaky osolte a opepřete a zprudka opečte dvě minuty z každé strany nebo jak máte rádi.
6
Podávejte s fazolemi, ozdobené rukolou.
7
Zdroj: http://uktv.co.uk/food/recipe/aid/646111
8
----
9
**Method**
10
1) For the beans
11
Heat a frying pan over medium heat. Add the oil, rosemary and garlic and cook for 1 minute. Add the beans, horseradish, lemon juice, a pinch of salt and cracked black pepper and cook for 3 minutes or until heated through. Set aside and keep warm.
12
2) For the steak
13
Heat the frying pan over high heat. Sprinkle steaks with salt and pepper and cook for 2 minutes each side or until cooked to your liking. To serve, layer the beans, steaks and rocket on serving plates.
14
Source: http://uktv.co.uk/food/recipe/aid/646111
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hrášková polévka s česnekovými krutony se slaninou a bramborové pyré

Hrášková polévka s česnekovými…

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými výhonky

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…

Nudličky s česnekovými výhonky - minutka

Nudličky s česnekovými výhonky -…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • zofka2011 | 29. 12. 2014 23:12

    Nepřekonatelná klasika. Jen bych doporučovala ty steaky osolit až po upečení, těsně před podáváním. A taky je důležité nepřepéct. Jak by se měly steaky dloho péct, píšou třeba tady: bifteky.cz/stupne-propeceni/. Držím se návodu a od té doby jsem takovéhle dobré maso nikdy neupekla moc.

  • zofka2011 | 29. 12. 2014 23:11

    Nepřekonatelná klasika. Jen bych doporučovala ty steaky osolit až po upečení, těsně před podáváním. A taky je důležité nepřepéct. Jak by se měly steaky dloho péct, píšou třeba tady: http://www.bifteky.cz/stupne-propeceni/. Držím se návodu a od té doby jsem takovéhle dobré maso nikdy neupekla moc.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Steaky Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Citronová šťáva Fazole Hovězí maso Křen Olivový olej Rozmarýn Rukola
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Česnekové kuřecí nebo krůtí řízky

Česnekové kuřecí nebo krůtí řízky

Rybízový linecký koláč

Rybízový linecký koláč

Guacamole

Guacamole

Makové rohlíčky (Rakousko)

Makové rohlíčky (Rakousko)

Hovězí pupek s houbovou omáčkou a sejkorami

Hovězí pupek s houbovou omáčkou a…

Hummus II.

Hummus II.

Pečené brambory s kuřecím plátkem

Pečené brambory s kuřecím plátkem

Cheesecake z domácí lučiny

Cheesecake z domácí lučiny

Domácí chléb z pekárny

Domácí chléb z pekárny

Doporučujeme

60 minut
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

25
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
14
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
13
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
12
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče
Kuře po provensálsku z…
12
Švestkový koláč kynutý
Švestkový koláč kynutý

Zajímavé články

Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
AHA.cz Zvrat u Michaely Salák po operaci nádoru: Razantní změna vizáže

Zvrat u Michaely Salák po operaci nádoru: Razantní změna vizáže

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Móda z galavečeru Pure Model: Kdo zazářil a oblékl nejpovedenější outfit večera?

Móda z galavečeru Pure Model: Kdo zazářil a oblékl nejpovedenější outfit večera?

Ženy.cz Jak si připravit retro Vánoce?

Jak si připravit retro Vánoce?

Blesk.cz Smyslná Vica Kerekes: Nová láska!

Smyslná Vica Kerekes: Nová láska!

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

  • Recepty.cz
  • Hovězí steak s česnekovými fazolemi Cannelini (Seared beef with garlic cannellin
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact