Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zeleninová polévka s rýží
Honzovy buchty
Višňový šlehačkový dort
Turecká pomazánka z lilku
Palačinky od Petra
Skvělá ryba se zeleninou
Martinské rohlíčky pro Zuzku
Krémová omáčka s kuřecím masem a…
Jahodovo-banánové muffiny
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Brokolicová polévka se smetanou
Bramborový guláš
Dýňové muffiny
Vanilkový cheesecake
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dršťková polévka z václavek
Řepánky
Dýňový cheesecake s ricottou