• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Hospodský nakládaný hermelín
Napište svůj komentář k receptu

Hospodský nakládaný hermelín

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 134
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hospodský nakládaný hermelín
Hospodský nakládaný hermelín
Hospodský nakládaný hermelín
Hospodský nakládaný hermelín
Hospodský nakládaný hermelín
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      ks hermelín
    • 1
      ks cibule větší
    • 3
      stroužek česnek
    • 3
      lžička grilovací koření
    • 1
      lžička tymián
    • 3
      ks pepř celý kuličky
    • slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

1
Hermelíny podélně rozkrojíme, do připravené dózy (sklenice) vyskládáme vrstvu na plátky nakrájené cibule, na ni dáme hermelíny rozkrojenou stranou na vrch, sypeme grilovacím kořením, tymiánem, na plátky nasekaným česnekem a kuličkami pepře, další vrstvou je cibule, postup se opakuje, poslední vrstva je vždy cibule. Zalijeme olejem a necháme uležet.
2
Při uložení při pokojové teplotě je třetí den báječně rozleželý a s čerstvým chlebem je vynikající... Pokud se uloží do chladu má tvarohovitou chuť. Vynikající i s feferonkami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

Pikantní nakládaný hermelín

Pikantní nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín VI.

Nakládaný hermelín VI.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • pospipo
    pospipo | 19. 12. 2016 20:06

    Vynikajici zalezitost, urcite doporucuju, skvely recept ;-)

  • Prcek | 10. 6. 2013 18:19

    Ahoj, chci se zeptat, co jsem udělala špatně, po asi třech dnech, kdy jsem sýr naložila začal kvasit, nemá někdo nějaký nápad? sýr pak štípal na jazyku. :'(

  • jana | 2. 3. 2013 22:38

    tak já naložila :-) jak budeme chutnat, tak napíši jestli byl dobry hermoš.

  • Domča@Lea
    Domča@Lea | 30. 1. 2012 21:27

    Tak mám naloženo :) jen jsem přidala ještě feferonku :) a papriku :)

  • Ivca | 31. 12. 2010 11:45

    ja pouzivam do testicka chilli omacku Sambal Oelek, trochu kecupu, horcice, cesnek,sul a pepr a chutna to stejne jako hermeliny u nas v hospodach :)

  • recepty73
    recepty73 | 16. 10. 2010 15:41

    Výborný!Hermelín ale krájím na menší kousky,polovina je na uzobávání dost velká :-))

  • ruda krch | 30. 1. 2008 20:09

    no konečně normální a skvělý recept

  • monika soprova | 17. 11. 2007 19:41

    ja tam ještě přidávám feferonky a provensálské koření

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová Nakládaný hermelín
Chuťovky Ze sýra Svačina Večeře Pozdní večeře Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Grilovací koření Hermelín Pepř celý Slunečnicový olej Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pekingské maso

Pekingské maso

Listové řezy s krémem

Listové řezy s krémem

Bramborové knedlíky se strouhankou

Bramborové knedlíky se strouhankou

Jahodová zmrzlina II.

Jahodová zmrzlina II.

Štrůdl se zelím a nivou

Štrůdl se zelím a nivou

Vanilkové rohlíčky - rychlé

Vanilkové rohlíčky - rychlé

Rybí pomazánka III.

Rybí pomazánka III.

Kořeněná panenka - grilovaná

Kořeněná panenka - grilovaná

Jednoduchá nivová pomazánka s křenem

Jednoduchá nivová pomazánka s křenem

Doporučujeme

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
13
Míša řezy
Míša řezy
12
Laskonky III.
Laskonky III.
11
Svařák
Svařák

Zajímavé články

Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
AHA.cz Ornella Koktová v maléru? Případ pro sociálku, kleje babička Monika

Ornella Koktová v maléru? Případ pro sociálku, kleje babička Monika

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Halloween slavných: Sexy Kubelková, Lela v latexu i nápaditá Leitgeb

Halloween slavných: Sexy Kubelková, Lela v latexu i nápaditá Leitgeb

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

Další doporučené recepty:

Hořčičné kapustičky
Hořčičné kapustičky
Hořčičné kotlety na tompě
Hořčičné kotlety na tompě
Hořčičné kuře
Hořčičné kuře
Hot cross buns
Hot cross buns
Hot Cross Buns
Hot Cross Buns
Hot dog
Hot dog
  • Recepty.cz
  • Hospodský nakládaný hermelín
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact