• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Hnědé zelí
Napište svůj komentář k receptu

Hnědé zelí

autor: Kristalka
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hnědé zelí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček kysané zelí
    • 2
      ks jelito nebo jitrnic
    • 1
      ks cibule velká
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Dáme zpěnit cibulku, když změkne přidáme jitrnice nebo jelita vytlačené ze střívka, orestujeme, přidáme zelí a podusíme. V trošce vody rozmícháme trochu mouky a zahustíme zelí. Podle chuti přisolíme.
2
Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře na zelí a chlupatý knedlík

Kuře na zelí a chlupatý knedlík

Plněné zelí

Plněné zelí

Pečené červené zelí s řepou a pórkem

Pečené červené zelí s řepou a pórkem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka Kristová | 20. 2. 2007 14:58

    Zdenko, děkuji.

  • Zdena z JM | 14. 2. 2007 06:23

    Moc dobré s čerstvým chlebem.Ani nebylo potřeba zahušťovat moukou.Dávám 1.

  • Danka Snášelová | 10. 2. 2007 18:56

    Dnes jsem dělala podle Renaty plný pekáč brambor. Uvařila jsem je v šupce, nakrájela na kolečka, jemně posolila, opepřila, okmínovala drceným kmínem, posypala petrželkou. Naskládala jsem je na velký pekáč (ve 2 řadách). Jitrnice a jelita jsem zbavila střívka, nakrájela na kolečka a pokládla na vrstvu brambor.Všechno jsem dala zapéct do trouby - bez poklopu.To je dobrota. Manžel se olizoval i za ušima.Příště vyzkouším recept Hnědé zelí podle Lenky.

  • Danka Snášelová | 9. 2. 2007 21:16

    Renato, dík za dobrý nápad. Dnes jsem přemýšlela co zítra vařit, tak jsem koupila jitrničky a jelita (dlouho jsme je neměli). Chtěla jsem je upéct tradič.způsobem a narazila jsem na váš recept, který mě zaujal. Zítra upeču vytlačené jitrničky na bramborách a dám vědět. Již se mi zbýhají slíny.

  • Lenka Kristová | 6. 2. 2007 21:59

    Renato, děláte mi chutě :) recept vznikl když jsem přišla večer z práce a chtěla jsem udělat rychlé jídlo. Moc chutnalo, takže když nestíhám, řeším to takhle.

  • Renata Kolářová | 6. 2. 2007 17:58

    Recept nevypadá špatně, já zase jitrnice orestuju a přidám vajíčko - udělám takovou míchanici a k tomu přidávám dušené kysané zelí a vařené brambory. Nebo dám na pekáč brambory (lepší jsou vařené), na kolečka krájené a na ně vytlačené jitrnice, dám upéct do trouby - bez poklopu, z jitrniček se krásně rozpustí mastné, které se vsákně do brambor a maso se na povrchu krásně "oškrančí" - to je pak dobrota.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Jelito Kysané zelí
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jablka v županu

Jablka v županu

Tvarohový želatinový dort

Tvarohový želatinový dort

Bramborové šišky na slano

Bramborové šišky na slano

Salát z okurek

Salát z okurek

Jahodové řezy s bílou čokoládou

Jahodové řezy s bílou čokoládou

Aspikové mističky

Aspikové mističky

Rychlý salát s kozím sýrem

Rychlý salát s kozím sýrem

Bůček na pivu - pikantní

Bůček na pivu - pikantní

Kuře na bramborách z remosky

Kuře na bramborách z remosky

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

28
Bramborové válečky
Bramborové válečky
25
Klasické palačinky
Klasické palačinky
16
Masové koule v dýňovém pyré
Masové koule v dýňovém…
15
Houbové roštěnky
Houbové roštěnky
13
Americké bochánky
Americké bochánky

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Hnědé zelí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact