• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Harula
Napište svůj komentář k receptu

Harula

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Harula
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátek vepřová kýta nebo kotlety
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 80
      g hrubá mouka
    • olej na smažení
    • 250
      ml vepřový vývar nebo masoxu
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      špetka drcený kmín
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 4
      stroužek česnek podle chuti

Postup přípravy receptu

1
Maso naklepeme, osolíme, kdo má rád, posype ostrým maďarským nebo jiným paprikovým kořením, obalíme v paprikové mouce a prudce opečeme na menším množství oleje. Do oleje po smažení vlijeme vývar, přidáme dost worchestru, hořčici, kmín, pepř, česnek příp. dosolíme.
2
Podáváme se šťouchanými bramborami nebo kroketami polité šťávou. Hodí se pikantní zeleninový salát.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborák s nivou - harula

Bramborák s nivou - harula

Výborná harula

Výborná harula

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Michaela Honzíková | 18. 4. 2009 10:52

    Ehm tak tohle mne dostalo harula prý :D No co stane se, autor asi nezná

  • Anonym | 15. 11. 2007 09:20

    Připojuju se se stejným názorem. Harula je z bramborákového těsta pečená v troubě. Prababička ji dělala se sušenýma švestkama nahoře - mňam.

  • Tereza Jarčušková | 8. 11. 2006 12:52

    Aj ja sa divím, haruľa je jedlo zo zemiakového cesta, ako bramboráky, len sa môže obohatiť na kúsky narezanou slaninkou alebo údeninkou a upečené na plechu v rúre.

  • Marie Horáková | 8. 11. 2006 12:27

    Tak nevím, ale Harula je vžitý název pro bramborové jídlo na způsob bramboráku, peče se většinou na plechu a může se posypat brynzou, nivou apod. Našla jsem si několik receptů s tímto názvem, ale všechny byly jen z brambor.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Drcený kmín Hořčice plnotučná Hrubá mouka Olej Paprika - sladká Pepř mletý Vepřová kýta Vepřový vývar Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Okurky

Okurky

Dýňový koláč

Dýňový koláč

Marináda na steaky

Marináda na steaky

Těstoviny s vejci, parmezanem a cherry rajčátky

Těstoviny s vejci, parmezanem a…

Moravská kapsička

Moravská kapsička

Jednoduché karamelové řezy

Jednoduché karamelové řezy

Rajčatový salát s bazalkou

Rajčatový salát s bazalkou

Rýžový salát / příloha

Rýžový salát / příloha

Anglická gulášová polévka

Anglická gulášová polévka

Doporučujeme

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

93
Dvoubarevná čokoláda do formiček
Dvoubarevná čokoláda do…
38
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
27
Křupaví netopýři
Křupaví netopýři
21
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Halloweenské cupcakes…
16
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…

Zajímavé články

Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
AHA.cz Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Ženy.cz Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Blesk.cz Smyslná múza Dragounová v bahnivé krustě: Takhle vzniká unikátní umělecké dílo!

Smyslná múza Dragounová v bahnivé krustě: Takhle vzniká unikátní umělecké dílo!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

  • Recepty.cz
  • Harula
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact