• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Harula
Napište svůj komentář k receptu

Harula

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Harula
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátek vepřová kýta nebo kotlety
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 80
      g hrubá mouka
    • olej na smažení
    • 250
      ml vepřový vývar nebo masoxu
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      špetka drcený kmín
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 4
      stroužek česnek podle chuti

Postup přípravy receptu

1
Maso naklepeme, osolíme, kdo má rád, posype ostrým maďarským nebo jiným paprikovým kořením, obalíme v paprikové mouce a prudce opečeme na menším množství oleje. Do oleje po smažení vlijeme vývar, přidáme dost worchestru, hořčici, kmín, pepř, česnek příp. dosolíme.
2
Podáváme se šťouchanými bramborami nebo kroketami polité šťávou. Hodí se pikantní zeleninový salát.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborák s nivou - harula

Bramborák s nivou - harula

Výborná harula

Výborná harula

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Michaela Honzíková | 18. 4. 2009 10:52

    Ehm tak tohle mne dostalo harula prý :D No co stane se, autor asi nezná

  • Anonym | 15. 11. 2007 09:20

    Připojuju se se stejným názorem. Harula je z bramborákového těsta pečená v troubě. Prababička ji dělala se sušenýma švestkama nahoře - mňam.

  • Tereza Jarčušková | 8. 11. 2006 12:52

    Aj ja sa divím, haruľa je jedlo zo zemiakového cesta, ako bramboráky, len sa môže obohatiť na kúsky narezanou slaninkou alebo údeninkou a upečené na plechu v rúre.

  • Marie Horáková | 8. 11. 2006 12:27

    Tak nevím, ale Harula je vžitý název pro bramborové jídlo na způsob bramboráku, peče se většinou na plechu a může se posypat brynzou, nivou apod. Našla jsem si několik receptů s tímto názvem, ale všechny byly jen z brambor.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Drcený kmín Hořčice plnotučná Hrubá mouka Olej Paprika - sladká Pepř mletý Vepřová kýta Vepřový vývar Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Perník II.

Perník II.

Výborné lívance z acidofilního mléka

Výborné lívance z acidofilního mléka

Zapečené kuřecí závitky II.

Zapečené kuřecí závitky II.

Slané palačinky s rajčatovou náplní

Slané palačinky s rajčatovou náplní

Americké palačinky s horkými jablky

Americké palačinky s horkými jablky

Těstoviny s rajčatovou omáčkou

Těstoviny s rajčatovou omáčkou

Nivové sušenky (slané cukroví)

Nivové sušenky (slané cukroví)

Kuřecí prsíčka se žampiony

Kuřecí prsíčka se žampiony

Banánovo – avokádové smoothie

Banánovo – avokádové smoothie

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

22
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
17
Vepřový perkelt s tarhoňou
Vepřový perkelt s…
15
Chili (chilli) con carne
Chili (chilli) con carne
14
Bramborový rychlý salát s hořčicovým dresingem
Bramborový rychlý salát…
12
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, kterými se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, kterými se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Rudolfa Hrušínského (79) vezli ve vážném stavu do špitálu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Rudolfa Hrušínského (79) vezli ve vážném stavu do špitálu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Harula
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact