• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Harlekýnský chlebíček
Napište svůj komentář k receptu

Harlekýnský chlebíček

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Harlekýnský chlebíček
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks veka
    • 150
      g máslo
    • 1
      lžíce sardelová pasta
    • 1
      ks vejce
    • 1
      ks čabajská klobása
    • 1
      ks zelená paprika
    • 1
      ks tavený sýr

Postup přípravy receptu

1
Veku rozpůlíme, vydlabeme střídku a otvor naplníme směsí pomocí vařečky, spojíme, zabalíme do fólie a necháme ztuhnout. Směs připravíme vyšleháním másla, sýra, sardelové pasty a vmícháme kostičky vejce, klobásy a papriky. Krájíme plátky a podáváme se zeleninovým salátem jako rychlé a znamenité občerstvení.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jiříkův biskupský chlebíček

Jiříkův biskupský chlebíček

Květákovo-toustový chlebíček

Květákovo-toustový chlebíček

Cuketový řez ala biskupský chlebíček

Cuketový řez ala biskupský chlebíček

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Taryrta | 11. 2. 2012 22:33

    Kromě toho, že jsem také veku nepůlila, jsem dělala podle receptu a výsledek dopadl nad moje očekávání! V'ýborné a rychlé, budu opakovat. Pro mě lepší než chlebíčky (které mi moc nejdou, možná jsem na ně nenašla ten správný recept).

  • Vaclav Fronek | 17. 12. 2008 11:03

    Taky děláme.Nepůlíme, ale opatrně vydlabeme a střídku použijeme ve směsi s máslem, sadynkami, salámem, okurkou, vajíčkem natvrdo,apod. Dochuceno hořčicí pepřem a pod.Velmi zeslabené stěny večky se opatrně měchačkou vytřou máslem a naplní (namačkají ) směsí . Dá se vychladit. Nařezat a byštit. Bezva. Všem to chutná. Václav.

  • Jana Kutačová | 27. 10. 2006 10:25

    Verčo: nejsem autorka receptu,ale dělala jsem takovou plněnou veku několikrát a vždy jsem ji šoupla do ledničky a tam ztuhla po 2 hodinách báječně.Nejlépe je však nechat ji v chladu déle,lépe se proleží a dobře se krájí:o)

  • Verča | 26. 10. 2006 21:43

    kde to necháme ztuhnout v chladničce?předem děkuji za odpověd

  • myšička65 | 18. 4. 2006 16:10

    Já ještě do té směsi dám zpět rozdrobenou střídku, není to tak hutné a vše se zpotřebuje

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
Chuťovky Slané Svačina Večeře Pozdní večeře Oslava Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čabajská klobása Máslo Sardelová pasta Tavený sýr Vejce Veka Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bábovka bez vajec

Bábovka bez vajec

Závitky v rýžovém papíru

Závitky v rýžovém papíru

Zapečený rýžový nákyp s meruňkami

Zapečený rýžový nákyp s meruňkami

Maková bábovka - bez vajec

Maková bábovka - bez vajec

Svařené víno

Svařené víno

Angreštový pudink s černým rybízem

Angreštový pudink s černým rybízem

Mrkvové lívanečky

Mrkvové lívanečky

Kančí gulášek od Veru

Kančí gulášek od Veru

Pesto z medvědího česneku

Pesto z medvědího česneku

Doporučujeme

20 minut
Pečené batáty se zelným salátem a pestem

Pečené batáty se zelným salátem a…

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

34
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
29
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Uzená krkovice s lepenicí s kysaným zelím
Uzená krkovice s…
24
Dresing z kysané smetany
Dresing z kysané smetany
24
Jahodové řezy od Bláži
Jahodové řezy od Bláži

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
Svatomartinský kvíz: Znáte tradice a zvyky, které se pojí k 11. listopadu?
Svatomartinský kvíz: Znáte tradice a zvyky, které…
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak ji připravit, aby byla měkká a křupavá?
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak…
AHA.cz Konec všem nadějím: Jde o Bílou a Filipiho

Konec všem nadějím: Jde o Bílou a Filipiho

Mimibazar Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Výklad karet Lenormand na listopad: Kdo otěhotní a komu se obrátí život vzhůru nohama?

Výklad karet Lenormand na listopad: Kdo otěhotní a komu se obrátí život vzhůru nohama?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Oddlužená herečka Veronika Gajerová: Vzkaz kolegyním, kterým nesplatila dluhy!

Oddlužená herečka Veronika Gajerová: Vzkaz kolegyním, kterým nesplatila dluhy!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Výklad karet Lenormand na listopad: Kdo otěhotní a komu se obrátí život vzhůru nohama?

Výklad karet Lenormand na listopad: Kdo otěhotní a komu se obrátí život vzhůru nohama?

Další doporučené recepty:

Harissa pasta
Harissa pasta
Harlekýn
Harlekýn
Harlekýnská veka dle p. Sandtnerové
Harlekýnská veka dle p. Sandtnerové
Has brown ze strouhaných brambor
Has brown ze strouhaných brambor
Hasenöhrl (zaječí uši)
Hasenöhrl (zaječí uši)
Haštalský řízek
Haštalský řízek
  • Recepty.cz
  • Harlekýnský chlebíček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact