Halušky patří mezi tradiční slovenské pokrmy, které se těší velké oblibě i v Česku. Jedná se o noky z bramborového těsta, které se připravují na nejrůznější způsoby - nejčastěji buď s brynzou, nebo právě s kysaným zelím.
RADA: Jak rychle oloupat brambory?
RADA: Jak skladovat vejce?
RADA: Jak nakrájet zelí?
RADA: Jak správně připravit halušky?
Zapečené brynzové halušky
Babiččiny halušky
Halušky podle Martinky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
levné, chutné, jednoduché.. a s těsta na halušky z prášku kde se přidá jen voda...i rychlé.... 8-)
vyzkousim
Prostě mňamka. <3 :-)
Nokerle s vajíčkem
Tiramisu s banánem
Sýrová pomazánka s nivou
Koka dortík - rychle a snadno
Turistická pomazánka
Halušky se špenátem
Jednoduchá kávová roláda
Řízky v klobásovém zelí
Cupcakes
Mexická tortilla se zelným salátem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Pudinkové cukroví
Vánoční marokánky
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Klasický recept na polevu na perníčky
Florentýnky
Šlehačkové cukroví