Halušky patří mezi tradiční slovenské pokrmy, které se těší velké oblibě i v Česku. Jedná se o noky z bramborového těsta, které se připravují na nejrůznější způsoby - nejčastěji buď s brynzou, nebo právě s kysaným zelím.
RADA: Jak rychle oloupat brambory?
RADA: Jak skladovat vejce?
RADA: Jak nakrájet zelí?
RADA: Jak správně připravit halušky?
Zapečené brynzové halušky
Babiččiny halušky
Halušky podle Martinky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
levné, chutné, jednoduché.. a s těsta na halušky z prášku kde se přidá jen voda...i rychlé.... 8-)
vyzkousim
Prostě mňamka. <3 :-)
Nivovo-česnekoví slimáci
Kapustový prívarok
Hovězí pupek s houbovou omáčkou a…
Okurkový salát s jogurtem a…
Houbová polévka se zakysanou smetanou
Smetanová pórková polévka s bramborem
Žampionová polévka se zakysanou…
Pomazánka z "vepřovky"
Nudle se shiitake
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Vanilkový cheesecake
Rychlá bábovka
Maďarský guláš
Dýňový cheesecake s ricottou
Řepánky