Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Koložvárské zelí
Tříbarevný tvarohový koláč
Brambory zapečené se špenátem a sýrem
Čína pro lenochy
Mletý sýrový řízek s uzeným masem
Roláda s vajíčkovým salátem
Pečené sladké brambory s řepou
Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč…
Guláš s hlívou ústřičnou
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky