Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Vídeňský řízek
Rohlíky na ráno
Drožďová pomazánka - Dědův recept
Brambory s tvarohem
Borůvkový tvarohový dort
Tetino maso
Vepřová žebírka s medem a zázvorem
Čokoládový dort s broskvemi
Švestkové muffiny s mákem (hrnkový…
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake