Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Zapečený květák III.
Omáčka z kuřete
Karamelové řezy s piškoty
Cheesecake IV.
Superrychlý gyros
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky
Přírodní maso se žampionovým přelivem
Zeleninový salát s rukolou a opečenou…
Houbové karbanátky (nejen) s mletým…
Obalovaný asijský květák z trouby
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek