Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Roštěnky Esterházy
Ukrajinský boršč II.
Guláš od mámy
Brambory se sýrovou náplní
Bábovka s rebarborou - šlehačková
Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový
Kapustová polévka s klobásou
Smažené bramborové kroužky
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Bramborový koláč s rozmarýnem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše