Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Hovězí námořnické maso
Bramborové těsto-recept po babičce
Sterilovaná paprika v nálevu s olejem
Mléčná rýže se skořicí
Čokoládový dort IV.
Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem
Falešný tatarák z uzeniny
Kotletky na třešních a bezinkovém…
Broskvový želé řez
Řecký salát s cizrnou
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Cuketová bábovka
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros