• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Napište svůj komentář k receptu

Guláš z drůbežích žaludků a srdíček

autor: casino
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 18
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g kuřecí játra a žaludky
    • 500
      g cibule
    • 1
      lžička mletá paprika
    • 5
      stroužek česnek třený
    • 1
      lžička kmín
    • 1
      lžička majoránka
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 3
      lžíce sádlo
    • 1
      lžička sůl

Postup přípravy receptu

1
Na rozpáleném sádle smažit nakrájenou cibuli (V-krouhač) do zlatova, přidat papriku (nespálit!), překrojené žaludky, sůl, česnek, kmín, pepř, majoránku, všeho přiměřeně přiměřeně. Dusit skoro nasucho cca 30 minut, pak přidat očištěná srdcata a dusit dál doměkka, pak naředit vývarem nebo vodou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dršťková polévka z vepřových žaludků

Dršťková polévka z vepřových žaludků

Polévka z vepřových žaludků s kořenovou zeleninou

Polévka z vepřových žaludků s…

Dršťková polévka z kuřecích žaludků

Dršťková polévka z kuřecích žaludků

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Romana Jiroušková | 21. 1. 2010 11:35

    Na teto recept jsem narazila v náhodných receptech, je to levnější varianata guláše a musím říce že dobrá. V naší rodině se takto vaří už docela dlouho a osvědčil se, hlavně u dětí.

  • Jana Remková | 3. 7. 2008 08:41

    Cháááááá!!! Vy jste Oldřichu hrozný chlap!!Určitě jste pochopil,jak jsem to myslela,o nic nejde,jen mám z toho srandu.Ten Klaus určitě projde,nebo že by to bylo "ne že bych udávala,ale hlásit se to musí?" mějte se!

  • Oldřich Gargulák | 2. 7. 2008 22:24

    Simčo, OXO je zjednodušeně MAGGI v kostkách. Na rozdíl od mě známých u nás prodávaných bujonů téměř naobsahuje tuk. Má to strukturu jako instantní káva slisovaná do kostek, perfektně zalisovaná do Al-folie a lze je mezi prsty rozemnout na prášek. Mám ho čtyři roky po záruce a je to pořád jako pepř. Já to vozím od přátel z Itálie, kterým to vozí známí z Británie, takže by to mohli mít u MARKS & SPENCER.

  • Oldřich Gargulák | 2. 7. 2008 22:22

    Jano, jsem sice ješitný skoro jako Klaus, ale nejsem plagiátor. Pod POSTUP PŘÍPRAVY jsem dal dovětek: Využití drobů tímto způsobem doporučil p.Dorazin, díky. PO vložení do RECEPTŮ se to tam neobjevilo. Dal jsem to tedy jako úvodní větu do komentáře, je to tam doposavad. Protože pan Dorazin nic nenamítá, doufám, že mě nebonzne OSA. A kdyby náhodou došly tantiemy, tak je s ním propijeme. P.S. Doufám, že ten Klaus projde bez komentářů.

  • Oldřich Gargulák | 2. 7. 2008 22:20

    Simčo, OXO je zjednodušeně MAGGI v kostkách. Na rozdíl od mě známých u nás prodávaných bujonů téměř naobsahuje tuk. Má to strukturu jako instantní káva slisovaná do kostek, perfektně zalisovaná do Al-folie a lze je mezi prsty rozemnout na prášek. Mám ho čtyři roky po záruce a je to pořád jako pepř. Já to vozím od přátel z Itálie, kterým to vozí známí z Británie, takže by to mohli mít u MARKS & SPENCER.

  • Ladislav Dorazin | 2. 7. 2008 18:36

    Oldřichu,jsem moc rád,že jste to zkusil,ikdyž mne by taky nenapadlo,že by to někdo nedělal-nezkoušel již před námi.Ale přiznám se,ani já nevím,co je to OXO? Abych se třeba přiučil,toho není nikdy dost.Jo a pro rýpaly,jsem z Orlové,číslo nohy 44.Zdravím a všem krásný den přeji!!Jo a taky za jedna!!

  • Jana Remková | 2. 7. 2008 18:29

    Oldřichu,tak vy kopírujete Láďu Dorazina?Vy jeden!!! Ale myslím,že by měl radost!!Ještě jste zapoměl napsat,že je to jeho recept(více-méně),protože tohle snad ani recept nepotřebuje a já bych to malinko podlila,přece jen,ta paprika...Jo a díky!! Však víte.Jo!!! A dávám jedničku!!!Protože vím,že je to dobré!

  • Simča Sládková | 2. 7. 2008 16:22

    Oldřichu . co je to OXO - neznáím. Díky za info. Simča

  • Gábina H | 1. 7. 2008 15:13

    Ano, syrové

  • Sylva P. | 1. 7. 2008 13:36

    Takže žaludky a srdce použít syrové?

  • Oldřich Gargulák | 30. 6. 2008 21:21

    Využití drobů tímto způsobem doporučil p.Dorazin, díky. Stejným způsobem dělám klasiku z kližky. Dokončení šťávy je individuální, zda zvolíte zásmažku, záklechtku, protlak, kůrky, víno, atd. atd. Logicky to není jako z kližky, já přidal OXO a trochu sardelové pasty. Do guláše s tak velkým podílem cibule nedávat cukr, je to sladké až dost.

  • martina maškova | 30. 6. 2008 21:06

    A to se ten guláš ničím nezahustí?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kmín Kuřecí játra Majoránka Mletá paprika Pepř mletý Sádlo Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pomazánka na topinky a toasty

Pomazánka na topinky a toasty

Utopenci speciál

Utopenci speciál

Bábovka s jablky a ořechy

Bábovka s jablky a ořechy

Indické rybí kari

Indické rybí kari

Smetanové tyčinky

Smetanové tyčinky

Sypaný koláč

Sypaný koláč

Hrníčková ovocná roláda

Hrníčková ovocná roláda

Kokosové řezy - krémové s polevou

Kokosové řezy - krémové s polevou

Čokoládová buchta z remosky

Čokoládová buchta z remosky

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

50
Domácí chleba z žitné mouky
Domácí chleba z žitné…
46
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
41
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
40
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
39
Gyros krkovice na cibuli
Gyros krkovice na cibuli

Zajímavé články

Rychlovky z horkovzdušné fritézy: Tři jednoduché recepty, které vás budou bavit
Rychlovky z horkovzdušné fritézy: Tři jednoduché…
Karbanátky z mletého masa i bez něj. Tipy, jak připravit ty nejšťavnatější
Karbanátky z mletého masa i bez něj. Tipy, jak…
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
AHA.cz Hezucký rozplakal Mareše i Česko: Slova manželky berou za srdce

Hezucký rozplakal Mareše i Česko: Slova manželky berou za srdce

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy „To je státní hymna, ty vole!“ Z kultovních Samotářů jsou padesátníci. Jak se jejich představitelé změnili?

„To je státní hymna, ty vole!“ Z kultovních Samotářů jsou padesátníci. Jak se jejich představitelé změnili?

Ženy.cz Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Blesk.cz Gondíková na premiéře nové komedie: Ukrývala popáleniny! Co se jí stalo?

Gondíková na premiéře nové komedie: Ukrývala popáleniny! Co se jí stalo?

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Zvíře, které uvidíte jako první, prozradí hodně o vaší osobnosti!

Zvíře, které uvidíte jako první, prozradí hodně o vaší osobnosti!

Další doporučené recepty:

Guláš v papiňáku
Guláš v papiňáku
Guláš z červené řepy II.
Guláš z červené řepy II.
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Guláš z hub
Guláš z hub
  • Recepty.cz
  • Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact