• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Guláš v hnízdě zapečený
Napište svůj komentář k receptu

Guláš v hnízdě zapečený

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Guláš v hnízdě zapečený
Guláš v hnízdě zapečený
Guláš v hnízdě zapečený
Guláš v hnízdě zapečený
Guláš v hnízdě zapečený
Guláš v hnízdě zapečený
Guláš v hnízdě zapečený
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Guláš:
    • hovězí maso nebo vepřové, krůtí
    • cibule
    • mletá sladká paprika
    • sůl a pepř
    • červená paprika
    • česnek
    • rajský protlak trochu
    • hladká mouka
    • olej
  • Hnízdo:
    • vařené brambory
    • vejce
    • česnek
    • smetana nebo mléko
    • sůl a pepř
    • sýr nebo uzený sýr
    • tuk

Postup přípravy receptu

1
Guláš v hnízdě připravujeme do malých zapékacích misek na jednu porci, které dobře vymažeme a vysypeme strouhankou. Množství záleží na počtu osob.
2
Použít můžeme jakýkoliv druh guláše, který nemá příliš omáčky, ale spíše maso se sosem. Výborný je také například dudácký guláš nebo masové směsi.
3
Guláš (4 porce) : pokrájené dvě cibule orestujeme na oleji, přidáme 400 g nakrájeného osoleného a opepřeného masa, osmažíme dozlatova, zaprášíme lžící papriky a mouky, necháme zpěnit společně se lžící protlaku, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Ke konci dušení přidáme pokrájenou papriku, česnek, dochutíme a dovaříme. Během dušení občas zamícháme a podlijeme vodou(vývarem).
4
Hnízda : Na jednu porci potřebujeme 180 g vařených brambor, nastrouhaný stroužek česneku, sůl a pepř, smetanu (cca 2 lžíce), vajíčko. Brambory nastrouháme nebo rozšťoucháme a vymícháme společně s vejcem a smetanou v hladkou středně hustou kaši, kterou dochutíme solí, pepřem a česnekem.
5
Kaši nandáme do zapékacích misek, uprostřed uděláme důlek(jako hluboký talíř), do kterého nandáme guláš, který posypeme sýrem a dáme zapéct do předehřáté trouby dozlatova.
6
*Podáváme ihned buď v mističkách nebo hnízda vyklopíme na talíř jako bábovku.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sýry v slaninovo-paprikovém hnízdě

Sýry v slaninovo-paprikovém hnízdě

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Zapečený lilek s fetou

Zapečený lilek s fetou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Dana | 9. 11. 2014 18:50

    Zkusila jsem to včera k večeři a to více méně ze zbytků. Šťouchaný brambory z pátku a kaťák ze středy a bylo to. Přítel byl spokojený, já taky, a co bych měla chtít víc :-D .

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí Kuřecí
Maso Pokrmy Hovězí Z brambor Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Pečení Vaření Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česnek Cibule Hladká mouka Hovězí maso Mletá sladká paprika Olej Rajský protlak Smetana Sůl Sýr Tuk Vařené brambory Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninový salát s bylinkovou zálivkou

Zeleninový salát s bylinkovou zálivkou

Galantina z kuřete

Galantina z kuřete

Kuřecí prsa se žampiony II.

Kuřecí prsa se žampiony II.

Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové omáčce

Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové…

Vločkové řezy s krémem

Vločkové řezy s krémem

Květáková nádivka

Květáková nádivka

Kakaovo-kávový moučník

Kakaovo-kávový moučník

Orientální mrkvová polévka

Orientální mrkvová polévka

Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou

Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

32
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Kefírová bábovka
Kefírová bábovka
22
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
19
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Zemřela hvězda kapely Limp Bizkit: Sam Rivers (†48) byl zakladatel legendární skupiny

Zemřela hvězda kapely Limp Bizkit: Sam Rivers (†48) byl zakladatel legendární skupiny

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Další doporučené recepty:

Guláš s paprikami
Guláš s paprikami
Guláš s rajčaty
Guláš s rajčaty
Guláš s václavkami
Guláš s václavkami
Guláš v papiňáku
Guláš v papiňáku
Guláš z červené řepy II.
Guláš z červené řepy II.
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka (kančí guláš)
  • Recepty.cz
  • Guláš v hnízdě zapečený
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact