• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Grilovaný salát Caesar
Napište svůj komentář k receptu

Grilovaný salát Caesar

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.1
hodnotilo: 8
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Grilovaný salát Caesar
Grilovaný salát Caesar
Grilovaný salát Caesar
Grilovaný salát Caesar
Grilovaný salát Caesar
Grilovaný salát Caesar
4fotografie
Nahrát fotku
 

Lahodný lehký pokrm z ogrilovaných listů římského salátu, dozlatova opražené slaninky, křupavých krutonů a hoblinek parmazánu. K dokonalosti jej doladíte zálivkou z dijonské hořčice, olivového oleje, žloutků, parmazánu a ančoviček.

Suroviny

4 porce
    • olivový olej
    • 1
      ks bageta
    • 1
      stroužek česnek
    • 200
      g slanina
    • 2
      ks římský salát
    • 50
      g parmezán
  • Zálivka
    • 2
      ks žloutek
    • 2
      ks ančovičky
    • citronová šťáva z 1 citronu
    • 1
      lžička dijonská hořčice
    • 1
      lžíce parmezán strouhaný
    • 100
      ml olivový olej
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Rozpalte gril. Všechny ingredience na zálivku rozmixujte, dokud se nespojí a zálivka nezíská hustou konzistenci. Na pánvi zahřejte 2 lžíce oleje a přidejte rozpůlený stroužek česneku. Po chvíli česnek vyjměte a na pánvi opečte na kostky nakrájenou bagetu.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

2
Slaninu nakrájejte na kostičky a opečte ji na pánvi dokřupava. Římský salát rozřízněte napůl nebo pokud je větší, tak na čtvrtky, a ogrilujte ho zprudka ze všech stran.
3
Na talíř nejdříve položte ogrilovaný salát, který zasypte opraženou slaninou, krutony a hoblinkami parmazánu. Na závěr zalijte zálivkou.

RADA: 7 zdravých salátů na celý týden

4
TIP: Pokud ctíte tradice, můžete do salátu přidat natvrdo vačené vejce.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Caesar salát jako z restaurace

Caesar salát jako z restaurace

Salát Caesar

Salát Caesar

Salát frisée s fenyklem a kuřetem

Salát frisée s fenyklem a kuřetem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Saláty Nejoblíbenější a nejlepší saláty Caesar Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Smažení Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ančovičky Bageta Česnek Citronová šťáva Dijonská hořčice Olivový olej Parmezán Pepř mletý Římský salát Slanina Sůl Žloutek

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zámecké brambory

Zámecké brambory

Jarní vajíčková pomazánka

Jarní vajíčková pomazánka

Pumpkin Soup - Dýňová polévka

Pumpkin Soup - Dýňová polévka

Vánoční likér z ledových  kaštanů

Vánoční likér z ledových kaštanů

Mandlové hrudky - nepečené

Mandlové hrudky - nepečené

Prokládané brambory s cuketou - zdravě a chutně

Prokládané brambory s cuketou -…

Debrecínské závitky

Debrecínské závitky

Maso v zelenině z pečícího sáčku

Maso v zelenině z pečícího sáčku

Dresing

Dresing

Doporučujeme

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

150
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Cuketové kuličky v…
35
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
24
Quiche s červenou řepou a sýrem
Quiche s červenou řepou…
23
Huevos rancheros
Huevos rancheros
20
Makovec se švestkami
Makovec se švestkami

Zajímavé články

7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
AHA.cz Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Mimibazar Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Dáma.cz Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Blesk pro ženy Carmen Mayerová vypadá v 81. letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Carmen Mayerová vypadá v 81. letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Ženy.cz Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Blesk.cz Smutek »básníka« Pavla Kříže: Pochoval maminku

Smutek »básníka« Pavla Kříže: Pochoval maminku

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Přátelství podle znamení zvěrokruhu: Kdo by za vás dýchal a koho brát raději s rezervou?

Přátelství podle znamení zvěrokruhu: Kdo by za vás dýchal a koho brát raději s rezervou?

Další doporučené recepty:

Grilovaný pak choi s ředkvičkami
Grilovaný pak choi s ředkvičkami
Grilovaný Rump steak
Grilovaný Rump steak
Grilovaný řapíkatý celer
Grilovaný řapíkatý celer
Grilovaný steak s grilovanýma bramborama
Grilovaný steak s grilovanýma bramborama
Grilovaný tuňák se salátem a broskví
Grilovaný tuňák se salátem a broskví
Grilovaný vepřový bůček z přeštických vepřů na celerovém salátu
Grilovaný vepřový bůček z přeštických…
  • Recepty.cz
  • Grilovaný salát Caesar
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact