Lahodná vepřová žebírka naložená ve směsi červeného vína a brusinek. Kombinace masa a nasládlé marinády si jistě získá každého labužníka.
RADA: Tipy na další recepty z vepřového masa!
RADA: Podívejte se, co vše se dá připravit z vepřového masa!
Bůček na pórku z pečícího sáčku
Bůčková roláda s nádivkou
Pečený bůček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Alenčin rychlý skládaný salát
Vepřová pečeně na divoko-nakládaná
Pečené kuřecí s chřestem
Smetanová koprová polévka s fazolkami…
Andělská roláda
Kokosovo-tvarohová roláda
Dýně s mletým masem nejen na těstoviny
Jednoduché staročeské plátky se…
Kokosové řezy s citronem
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake