RADA: Tipny na grilování hermelínu i masa
Grilovaná křidélka v jogurtu
Grilovaná kořenová zelenina
Grilovaný losos
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
No vždyť :) bez soli se maso zpětně nenasákne :) Musí ležet v oleji :) :-P
:-))
A co přidat pažitku??... :-)
Myslím že klasickou sůl bych nahradil solí mořskou a místo tymiánu je dobré dát Rozmarýn. :-P :-)
S tymiánem nepřežeňte!Já to jednou udělala a pak se nám zdálo,že žvýkáme větve z vánočního stromečku.
je třeba vůbec nepoužívat sůl.! Solíme až na grilu. po přidání jakéhokoliv množství soli maso okamžitě zacne pouštět šťávu.
ja bi som pridal este trochu oregana a bazaly a bieleho vina at to ma smrnc
Bramborová pizza s dvojím sýrem
Kuskus zapečený pod grilem
Perník z perníků-nepečené
Brokolicová žemlovka
Rajčatovo-paprikový salát
Bezlepkový smetanový dort s rybízem
Bylinkový králík na žampionech
Extra čokoládové muffiny
Celer smažený v kořeněné tempuře
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Mačkané brambory
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek