• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Gnocchi se špenátem a nivou
Napište svůj komentář k receptu

Gnocchi se špenátem a nivou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 16
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gnocchi se špenátem a nivou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček gnocchi
    • 1
      balíček mražený špenát
    • 1
      plátek hera
    • 1
      ks cibule středně velká
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka bazalka
    • 1
      ks vejce
    • 200
      ml zakysaná smetana 150-200
    • 120
      g sýr niva
    • česnek podle chuti

Postup přípravy receptu

1
Špenátová omáčka: na plátku Hery osmahneme ciibulku, přidáme rozkrájený mražený špenát (je dobré koupit již naporcovaný), opepříme, přidáme bazalku, trochu podlejeme a necháme dusit až do rozmražení špenátu; poté přidáme vejce, smetanu a na hrubo nastrouhanou nivu, podle chuti osolíme a nakonec přidáme česnek.
2
Gnocchi připravujeme dle návodu na obalu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Gnocchi s listovým špenátem

Gnocchi s listovým špenátem

Gnocchi / Těstoviny se smetanou, špenátem, česnekem a špetkou kari

Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…

Gnocchi se slaninou, špenátem a sýrovou omáčkou

Gnocchi se slaninou, špenátem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Cíťa | 7. 4. 2014 14:59

    Ježíš lidi, vy toho naděláte, když mám chuť na lazaně, tak si je taky radši kopim a nevidim důvod proč si nekoupit gnocchi. Kdo chce, ať si na ně najde recept. Pohled na to, co stojí za to a co ne je dost nahraně, protože každý jíme a žijeme jinak. Radši pod receptem najdu jestli to chutná nebo ne nebo čím se to dá vyladit. To je moje priorita, ne dětinské rozmíšky.

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 6. 4. 2014 14:11

    Každý má právo na názor, já osobně si sice myslím, že paní Markéta zvolila trochu ráznější formu, ale v zásadě má pravdu - když už někdo zveřejní recept, měl by stát za to. Recept na gnocchi, kde jsou gnocchi z polotovaru, taky nepovažuji za nic, co bych na těchto stránkách chtěla najít. P.S. já osobně zase nesnáším lidi, co nesnáší jen ostatní jen proto, že mají jiný názor.

  • Eva | 6. 4. 2014 09:31

    Já zase nesnáším takové komentáře.Napiš něco ty a uvidíme jak to bude k jídlu.

  • Marketa.A85 | 5. 4. 2014 01:21

    Recept na gnocchi: koupíme hotové gnocchi a uděláme k nim špenátovou omáčku. :'( Tak tomu říkám recept na gnocchi jako poleno. Bohužel se to týká spousty receptů, čekala bych více.

  • Jenda | 26. 1. 2014 17:23

    a to neumíš ani špenát udělat ? :) udělaly sme to a bylo to chutné ;-) spíš bude chyba jinde než v receptu, přidaly sme si do toho i kuřecí maso a bylo to výborné 8-)

  • Mrazík | 2. 3. 2013 19:03

    Bohužel absolutní propadák - špenát jsem měla listový, ve výsledku bylo všechno špatně - vejce se nespojilo se špenátem, ale vznikly tam vaječné cucky, niva se rozpustila a nebyla cítit, prostě příště nedělat - je to český pokus o italské jídlo :-(

  • Honza | 27. 1. 2012 13:23

    Je to super <3

  • inkeeper | 4. 5. 2011 13:18

    Gnocchi doporučuji osmažit na trošce másla nebo olivového oleje,jsou pak krásně křupavé.

  • Přemysl Toman | 19. 4. 2009 12:02

    Vyzkoušeno dnes jako jídlo k obědu, je to rychlé, levné a chuťově moc dobré, jsme spokojeni! :-) Jen místo Hery jsme dali máslo a taky si myslíme, že by se ještě nahoru dal nastrouhat libovolný sýr. Odteď zařadíme na seznam oblíbených jídel.

  • Lucka H. | 4. 10. 2008 14:56

    Výborné a rychlé jídlo, doporučuji všem

  • Martin R. | 9. 2. 2008 20:06

    Prave jsem dojedl a mohu konstatovat ze recept je vinikajici.Cibulku je potreba posekat na velmi jemno.Zapijel jsem Traminem a moje chutove bunky zazily orgasmus.

  • marie krejzarova | 3. 5. 2006 21:11

    Díky. Vyzkouším.

  • Jaroslava Oumarová | 2. 5. 2006 21:39

    Marie, Gnocchi jsou bramborové noky italského původu. Prodávají se jako polotovar v chladících boxech supermarketů ( Penny, Tesco ), nebo si je můžete vyrobit sama,recept najdete na těchto stránkách.

  • marie krejzarova | 2. 5. 2006 16:48

    Prosila bych co jsou to Gnocchi?To je něco od brambor? že je to pokrm z brambor a nikde je tam nevidím.Rekla bych, že to bude asi dobré.Odpoví mi někdo.Děkuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Gnocchi
Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Cibule Gnocchi Hera Mražený špenát Pepř mletý Sůl Sýr Niva Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pórková polévka s krupicí

Pórková polévka s krupicí

Mrkvový salát trochu jinak

Mrkvový salát trochu jinak

Kuřecí řízek s hořčicí

Kuřecí řízek s hořčicí

Brokolicové těstoviny

Brokolicové těstoviny

Francouzské palačinky

Francouzské palačinky

Ďábelský Pangasius

Ďábelský Pangasius

Paprikové (nejen) jehněčí špízy s tzatziki

Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…

Květákové makarony

Květákové makarony

Zapečené lilky

Zapečené lilky

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

60
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
53
Švestkový závin s tvarohem (mákem)
Švestkový závin s…
49
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
39
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
36
Vepřová zelná roláda s omáčkou
Vepřová zelná roláda s…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, kterými se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, kterými se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Zemřel kytarista z Kiss Ace (†74): Odpojili ho od přístrojů!

Zemřel kytarista z Kiss Ace (†74): Odpojili ho od přístrojů!

SportRevue.cz FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Gnocchi se špenátem a nivou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact