• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Gnocchi s kuřecím masem a smetanou
Napište svůj komentář k receptu

Gnocchi s kuřecím masem a smetanou

autor: DJKate
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 144
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gnocchi s kuřecím masem a smetanou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      balíček gnocchi
    • 0,50
      kg kuřecí maso prsa
    • sůl
    • pepř mletý
    • oregáno
    • grilovací koření koření dle chuti
    • 2
      ks cibule
    • 200
      g sýr niva
    • 200
      g cihla nastrouhaná
    • 2
      ks smetana
    • máslo
    • olej

Postup přípravy receptu

1
V hrnci uvaříme noky dle návodu, slijeme a připravíme velký pekáč, který trochu vymastíme máslem a nasypeme noky do pekáče. Ve větší pánvičce zesklovatíme cibulku na oleji a přidáme na nudličky nakrájené kuřecí maso, posolíme, opepříme, přidáme koření a dusíme do měkka. Nivu nakrájíme na drobno a přidáme spolu se sýrem k masu a necháme volně rozpustit, hned přidáme dvě smetany a chvíli povaříme, cca 3 minuty. Pak vše z pánvičky nalijeme do pekáče a promícháme s noky.
2
V rozpálené troubě pečeme 1/2 hodinky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Luxusní špenátové gnocchi s kuřecím, nivou a smetanou

Luxusní špenátové gnocchi s kuřecím,…

Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou omáčkou

Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…

Gnocchi / Těstoviny se smetanou, špenátem, česnekem a špetkou kari

Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jakub | 30. 4. 2017 12:15

    co je v surovinách to cihla ?

  • Josef | 22. 5. 2016 15:44

    parádní info jen je nám to všem u prdele :D :-| :-D

  • ncvby | 17. 10. 2015 11:03

    Se neposer, demente. :-P

  • petulka | 4. 11. 2012 17:07

    výborné děkuju za tip ;-)

  • Bustedka | 19. 6. 2012 23:33

    Výborné jídlo, které od objevení receptu dělám doma pravidelně:-) a všem chutná :-)

  • klap.zobak | 30. 1. 2011 22:29

    Chutnalo...:o))))

  • Zita Matejkova | 22. 10. 2007 02:30

    Je to výborné,dělám to už dlouho a ještě lepší když se zvlášť udělá špenát,rozpustí se v něm ty sýry,česnek,smetana,muškát a pak to vše smíchám a navíc přidávám rozkrájený hermelín,takže 4 druhy sýra a je to delikatesa.

  • Oli Preuc | 21. 10. 2007 14:13

    Fantastické, díky... Ještě před podáváním doporočuju přesypnout troškou parmezánu...

  • Zita Matejkova | 17. 10. 2007 13:32

    Tak dávám za 1,neboť je to opravdu rychlé a dobré.Nevím proč někdo,když vidí chválu na recept,ihned dává špatnou známku,takže jí trochu pozvednu!

  • Z13 | 17. 10. 2007 11:43

    Skutečně luxusní. Jen nedoporučuji dělat poloviční porci, jako jsem dělala já (jsme jen 2), protože vůbec nic nezbylo ;-)

  • Jakub Hrib | 12. 9. 2007 20:11

    Právě jsme dělali s haluškami, bez zapékání a bylo to stejně dobré jako v italské restauraci. Přidali jsme ještě žampiony a nemělo to chybu. Dávám za jedničku s hvězdičkou.

  • Anonym | 2. 6. 2007 19:50

    výborné Alina

  • Marča Ma | 2. 6. 2007 12:51

    Použila jsem Vegetu, místo gril. koření...trošku jsem měla obavy, ale stálo to za to :)

  • Jozef T. | 17. 5. 2007 22:56

    Perfektné, len taliansky pravopis je "Gnocchi". Tak, ako je to napísané vo Vašom recepte sa to číta ňoči. Má to byť ňoki.

  • jana | 17. 5. 2007 11:47

    Prosím jaké smetany, na šlehání, sladká nebo zakysaná?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cihla Gnocchi Grilovací koření Kuřecí maso Máslo Olej Oregáno Pepř mletý Smetana Sůl Sýr Niva
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bábovka z majonézy

Bábovka z majonézy

Bábovka s jablíčky a skořicí

Bábovka s jablíčky a skořicí

Rizoto z pánve-po našem

Rizoto z pánve-po našem

Pečené brambory s cibulí

Pečené brambory s cibulí

Jablečný tvarohový dort

Jablečný tvarohový dort

Pórková omáčka

Pórková omáčka

Nepečené kokosové kuličky

Nepečené kokosové kuličky

Tvarohový cheesecake s borůvkami

Tvarohový cheesecake s borůvkami

Pikantní sladkokyselá polévka na pekingský způsob

Pikantní sladkokyselá polévka na…

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

83
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
55
Rýžové krokety (noky), základní recept
Rýžové krokety (noky),…
38
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
26
Kapustová polévka s drožďovými knedlíčky
Kapustová polévka s…
23
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Sýrovo-smetanové…

Zajímavé články

Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas, energii i bolavá záda
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas…
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
AHA.cz Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Kocáb (71) má mladší kopii?! Vincent podobu nezapře

Kocáb (71) má mladší kopii?! Vincent podobu nezapře

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

Další doporučené recepty:

Gnocchi jako halušky
Gnocchi jako halušky
Gnocchi s gorgonzolou a hruškou
Gnocchi s gorgonzolou a hruškou
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou omáčkou
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…
Gnocchi s listovým špenátem
Gnocchi s listovým špenátem
Gnocchi s rajčatovo-smetanovou omáčkou a cuketou
Gnocchi s rajčatovo-smetanovou omáčkou…
Gnocchi s tuňákem
Gnocchi s tuňákem
  • Recepty.cz
  • Gnocchi s kuřecím masem a smetanou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact