• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Gnocchi jako halušky
Napište svůj komentář k receptu

Gnocchi jako halušky

autor: heeduss
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 21
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gnocchi jako halušky
Gnocchi jako halušky
Gnocchi jako halušky
Gnocchi jako halušky
Gnocchi jako halušky
Gnocchi jako halušky
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení gnocchi
    • 1
      sklenice sterilované zelí
    • špek
    • 300
      g uzené maso
    • kmín
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks cibule
    • sýr

Postup přípravy receptu

1
Špek pokrájíme na drobné kousky a dáme do kastrůlku. Jakmile špek zesklovatí, přidáme k němu najemno nakrájenou cibulku a rovněž mícháme do zesklovatění. Poté přidáme na jemno nakrájené uzené maso a smažíme dokud se maso mírně neopeče a cibule a špek nezezlátnou. Poté k tomu přidáme pokrájené sterilované zelí i s nálevem, kmín, pepř a sůl, přikryjeme pokličkou a dusíme do měkka.
2
Až bude zelí „skoro“ měkké, připravíme si vedle do hrnce studenou vodu. Mírně ji osolíme a počkáme až bude vroucí a přidáme gnocchi. Až gnocchi vyplavou na povrch, je hotovo...Gnocchi scedíme, vyklopíme do zapékací mísy, do nich dáme připravené zelí a důkladně zamícháme. Posypeme strouhaným sýrem a zhruba 15 minut zapékáme v předem vyhřáté troubě.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Gnocchi

Gnocchi

Gnocchi se špenátovou omáčkou

Gnocchi se špenátovou omáčkou

Gnocchi / Těstoviny se smetanou, špenátem, česnekem a špetkou kari

Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • tanadas | 22. 4. 2013 10:55

    Rychle a dobre, jen je priste nebudu zapekat a vynecham syr.

  • pepibubu | 17. 2. 2012 10:58

    SUPER nápad!!!!

  • Eva | 11. 11. 2011 09:06

    Je to super, ale nazapíkala jsem to

  • Ladia
    Ladia | 18. 10. 2010 12:13

    Tohle dělávám, nedávám zelí a sypu brynzou nebo balkánským sýrem

  • recepty73
    recepty73 | 18. 10. 2010 11:57

    Přidal jsem foto,kde je pokrm bez toho,aby se zapékal se sýrem a je to luxus :-))

  • recepty73
    recepty73 | 18. 10. 2010 11:43

    ...zdá se mi,že sýr už by tam být nemusel :-\ ,nač rušit už tak dobrou chuť...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Gnocchi
Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Gnocchi Kmín Pepř mletý Špek Sterilované zelí Sůl Sýr Uzené maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohové palačinky s čokoládou

Tvarohové palačinky s čokoládou

Grilovaná kořenová zelenina

Grilovaná kořenová zelenina

Švýcarské fondue

Švýcarské fondue

Vynikající vánoční štola

Vynikající vánoční štola

Trubičky

Trubičky

Andělská roláda

Andělská roláda

Tažený štrůdl (závin)

Tažený štrůdl (závin)

Špaldové sušenky bez cukru

Špaldové sušenky bez cukru

Špekové knedlíky s máslem

Špekové knedlíky s máslem

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

24
Virgin mojito
Virgin mojito
24
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
22
Španělská bramborová polévka
Španělská bramborová…
17
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
17
French toast
French toast

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Gnocchi
Gnocchi
Gnocchi / Těstoviny se smetanou, špenátem, česnekem a špetkou kari
Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…
Gnocchi alla casa
Gnocchi alla casa
Gnocchi s gorgonzolou a hruškou
Gnocchi s gorgonzolou a hruškou
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou omáčkou
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…
Gnocchi s kuřecím masem a smetanou
Gnocchi s kuřecím masem a smetanou
  • Recepty.cz
  • Gnocchi jako halušky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact