• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Gaspacho s pestem koriandr
Napište svůj komentář k receptu

Gaspacho s pestem koriandr

autor: Katull
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gaspacho s pestem koriandr
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks červená paprika
    • 6
      ks rajčata
    • 2
      ks okurka salátová
    • 2
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • 4
      snítka bazalka
    • 2
      ks broskvový kompot
    • 500
      ml tomatový džus
    • 100
      ml šťáva z broskvového kompotu
    • tabasco červené

Postup přípravy receptu

1
Papriky, rajčata a salátovou okurku nakrájíme na menší kusy a vložíme do mixéru.
2
Přidáme česnek, sůl, pepř, cukr, lístky bazalky, kousky broskve, tomatový džus, šťávu z broskvového kompotu a tabasco. Vše řádně rozmixujte a propasírujeme přes cedník. Umixovanou polévku dáme vychladit do lednice. Jednu papriku a jedno rajče nakrájíme na malé kostičky. Lehce je orestujeme na pánvi. Kostičky orestované zeleniny rozdělíme do talířů a zalijeme vychlazenou polévkou. Ozdobíme plátkem kompotované broskve.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smaženky s pečenou zeleninou a pestem

Smaženky s pečenou zeleninou a pestem

Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou

Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou

Pečené papriky se sýrem, rajčaty a pestem

Pečené papriky se sýrem, rajčaty a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Shadow | 21. 8. 2014 15:33

    snad Španělska, ne? :D

  • Katull
    Katull | 27. 10. 2013 19:33

    Díky za komentář i za radu :-)

  • Katull
    Katull | 27. 10. 2013 19:32

    Děkuju moc :-) :-)

  • jaroslavstehlik | 22. 8. 2012 16:04

    je to dobra polevka a hlavne kdyz jjsou velke hice kdyby se nekdo nudil napiste mi recept na jarsteh@seznam.cz

  • anicka | 14. 2. 2012 18:16

    To je jako v červeným trpaslíku. :-D viděli jste to?

  • Anka9 | 14. 2. 2012 18:15

    To je jako v červeným trpaslíku. :-D viděli jste to?

  • Iva Jelínková | 15. 12. 2011 17:39

    Poprvé jsme ochutnali ve Španělsku. Toto je výborný recept. neměla jsem tabasco, tak jsem dala trochu worcesteru a jak se po ni zaprášilo. Velmi osvěžující, díky.

  • Katull
    Katull | 11. 3. 2011 19:08

    Zkus !! :-) Není to zase tak těžké a je výborná. . .s příchutí Itálie !! <3

  • Adriana | 11. 3. 2011 18:54

    Jééé polévka, já si na nich zakládám. . .no a koukám když už polívka taks e vším šudy, zkusím to !! :-\ ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Jiné / speciální polévky Gaspacho Zelenina
Pokrmy Polévky Ze zeleniny Březen Oběd Večeře Restování Chlazení Mixování Vegetariáni Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Broskvový kompot Červená paprika Česnek Okurka salátová Pepř mletý Rajčata Šťáva z broskvového kompotu Sůl Tabasco Tomatový džus
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rajská polévka pro děti i dospělé

Rajská polévka pro děti i dospělé

Kakaovník

Kakaovník

Sýrový nákyp II.

Sýrový nákyp II.

Salátový dresing

Salátový dresing

Perník s pudinkem - nedrobí se

Perník s pudinkem - nedrobí se

Rychlé chuťovky nejen ke kávě

Rychlé chuťovky nejen ke kávě

Fazole s rajčaty

Fazole s rajčaty

Barevné pomazánky - z červené řepy

Barevné pomazánky - z červené řepy

Avokádová pomazánka na toasty

Avokádová pomazánka na toasty

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

413
Máslové řízky
Máslové řízky
374
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
229
Dýňová tortila
Dýňová tortila
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Dýňové muffiny
Dýňové muffiny

Zajímavé články

Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
AHA.cz Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Ženy.cz Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Blesk.cz Modelka Bezděková skončila v slzách: Zpackala moderování!

Modelka Bezděková skončila v slzách: Zpackala moderování!

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

  • Recepty.cz
  • Gaspacho s pestem koriandr
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact