• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Gaspacho s pestem koriandr
Napište svůj komentář k receptu

Gaspacho s pestem koriandr

autor: Katull
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gaspacho s pestem koriandr
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks červená paprika
    • 6
      ks rajčata
    • 2
      ks okurka salátová
    • 2
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • 4
      snítka bazalka
    • 2
      ks broskvový kompot
    • 500
      ml tomatový džus
    • 100
      ml šťáva z broskvového kompotu
    • tabasco červené

Postup přípravy receptu

1
Papriky, rajčata a salátovou okurku nakrájíme na menší kusy a vložíme do mixéru.
2
Přidáme česnek, sůl, pepř, cukr, lístky bazalky, kousky broskve, tomatový džus, šťávu z broskvového kompotu a tabasco. Vše řádně rozmixujte a propasírujeme přes cedník. Umixovanou polévku dáme vychladit do lednice. Jednu papriku a jedno rajče nakrájíme na malé kostičky. Lehce je orestujeme na pánvi. Kostičky orestované zeleniny rozdělíme do talířů a zalijeme vychlazenou polévkou. Ozdobíme plátkem kompotované broskve.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smaženky s pečenou zeleninou a pestem

Smaženky s pečenou zeleninou a pestem

Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou

Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou

Pečené papriky se sýrem, rajčaty a pestem

Pečené papriky se sýrem, rajčaty a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Shadow | 21. 8. 2014 15:33

    snad Španělska, ne? :D

  • Katull
    Katull | 27. 10. 2013 19:33

    Díky za komentář i za radu :-)

  • Katull
    Katull | 27. 10. 2013 19:32

    Děkuju moc :-) :-)

  • jaroslavstehlik | 22. 8. 2012 16:04

    je to dobra polevka a hlavne kdyz jjsou velke hice kdyby se nekdo nudil napiste mi recept na jarsteh@seznam.cz

  • anicka | 14. 2. 2012 18:16

    To je jako v červeným trpaslíku. :-D viděli jste to?

  • Anka9 | 14. 2. 2012 18:15

    To je jako v červeným trpaslíku. :-D viděli jste to?

  • Iva Jelínková | 15. 12. 2011 17:39

    Poprvé jsme ochutnali ve Španělsku. Toto je výborný recept. neměla jsem tabasco, tak jsem dala trochu worcesteru a jak se po ni zaprášilo. Velmi osvěžující, díky.

  • Katull
    Katull | 11. 3. 2011 19:08

    Zkus !! :-) Není to zase tak těžké a je výborná. . .s příchutí Itálie !! <3

  • Adriana | 11. 3. 2011 18:54

    Jééé polévka, já si na nich zakládám. . .no a koukám když už polívka taks e vším šudy, zkusím to !! :-\ ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Jiné / speciální polévky Gaspacho Zelenina
Pokrmy Polévky Ze zeleniny Březen Oběd Večeře Restování Chlazení Mixování Vegetariáni Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Broskvový kompot Červená paprika Česnek Okurka salátová Pepř mletý Rajčata Šťáva z broskvového kompotu Sůl Tabasco Tomatový džus
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Třešňový džem s rybízem

Třešňový džem s rybízem

Valašská zelňačka s houbami

Valašská zelňačka s houbami

Škvarkové pagáčky

Škvarkové pagáčky

Boršč III.

Boršč III.

Smaženky s mladými cuketami

Smaženky s mladými cuketami

Nepečený karamelový dort s ricottou a broskvemi

Nepečený karamelový dort s ricottou a…

Krůtí křídlo pečené na houbách

Krůtí křídlo pečené na houbách

Ořechová roláda s piškotovo-kávovou náplní

Ořechová roláda s piškotovo-kávovou…

Křehké škvarkové pracny

Křehké škvarkové pracny

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

45
Guláš s hráškem
Guláš s hráškem
41
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
40
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
29
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
24
Kuřecí miso polévka s nudlemi a zeleninou
Kuřecí miso polévka s…

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Mecenáš Motoristů, miliardář Chlad: Pustil se do herce Čermáka!

Mecenáš Motoristů, miliardář Chlad: Pustil se do herce Čermáka!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

  • Recepty.cz
  • Gaspacho s pestem koriandr
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact