• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Gaspacho s pestem koriandr
Napište svůj komentář k receptu

Gaspacho s pestem koriandr

autor: Katull
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gaspacho s pestem koriandr
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks červená paprika
    • 6
      ks rajčata
    • 2
      ks okurka salátová
    • 2
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • 4
      snítka bazalka
    • 2
      ks broskvový kompot
    • 500
      ml tomatový džus
    • 100
      ml šťáva z broskvového kompotu
    • tabasco červené

Postup přípravy receptu

1
Papriky, rajčata a salátovou okurku nakrájíme na menší kusy a vložíme do mixéru.
2
Přidáme česnek, sůl, pepř, cukr, lístky bazalky, kousky broskve, tomatový džus, šťávu z broskvového kompotu a tabasco. Vše řádně rozmixujte a propasírujeme přes cedník. Umixovanou polévku dáme vychladit do lednice. Jednu papriku a jedno rajče nakrájíme na malé kostičky. Lehce je orestujeme na pánvi. Kostičky orestované zeleniny rozdělíme do talířů a zalijeme vychlazenou polévkou. Ozdobíme plátkem kompotované broskve.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smaženky s pečenou zeleninou a pestem

Smaženky s pečenou zeleninou a pestem

Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou

Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou

Pečené papriky se sýrem, rajčaty a pestem

Pečené papriky se sýrem, rajčaty a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Shadow | 21. 8. 2014 15:33

    snad Španělska, ne? :D

  • Katull
    Katull | 27. 10. 2013 19:33

    Díky za komentář i za radu :-)

  • Katull
    Katull | 27. 10. 2013 19:32

    Děkuju moc :-) :-)

  • jaroslavstehlik | 22. 8. 2012 16:04

    je to dobra polevka a hlavne kdyz jjsou velke hice kdyby se nekdo nudil napiste mi recept na jarsteh@seznam.cz

  • anicka | 14. 2. 2012 18:16

    To je jako v červeným trpaslíku. :-D viděli jste to?

  • Anka9 | 14. 2. 2012 18:15

    To je jako v červeným trpaslíku. :-D viděli jste to?

  • Iva Jelínková | 15. 12. 2011 17:39

    Poprvé jsme ochutnali ve Španělsku. Toto je výborný recept. neměla jsem tabasco, tak jsem dala trochu worcesteru a jak se po ni zaprášilo. Velmi osvěžující, díky.

  • Katull
    Katull | 11. 3. 2011 19:08

    Zkus !! :-) Není to zase tak těžké a je výborná. . .s příchutí Itálie !! <3

  • Adriana | 11. 3. 2011 18:54

    Jééé polévka, já si na nich zakládám. . .no a koukám když už polívka taks e vším šudy, zkusím to !! :-\ ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Jiné / speciální polévky Gaspacho Zelenina
Pokrmy Polévky Ze zeleniny Březen Oběd Večeře Restování Chlazení Mixování Vegetariáni Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Broskvový kompot Červená paprika Česnek Okurka salátová Pepř mletý Rajčata Šťáva z broskvového kompotu Sůl Tabasco Tomatový džus
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovocný dort

Ovocný dort

Kokosová roláda II.

Kokosová roláda II.

Klatovský řízek

Klatovský řízek

Thajské kari

Thajské kari

Pečené brambory s tvarohovou omáčkou

Pečené brambory s tvarohovou omáčkou

Rychlá sedlácká omeleta

Rychlá sedlácká omeleta

100% rajská šťáva - sterilovaná

100% rajská šťáva - sterilovaná

Bramborová (úková) omáčka

Bramborová (úková) omáčka

Cibulovo-česneková polévka

Cibulovo-česneková polévka

Doporučujeme

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

43
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
40
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Nudle s hovězím masem a…
38
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
31
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
29
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5 receptů, na které je škoda zapomenout
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i…
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
AHA.cz Kostková, Eben i tanečníci v šoku: Smrt ve StarDance!

Kostková, Eben i tanečníci v šoku: Smrt ve StarDance!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Styl Aleny Schillerové: Jaké jsou její zeštíhlující i omlazující triky?

Styl Aleny Schillerové: Jaké jsou její zeštíhlující i omlazující triky?

Ženy.cz Jaké kabelky budou vládnout v sezóně podzim/zima 2025?

Jaké kabelky budou vládnout v sezóně podzim/zima 2025?

Blesk.cz Manželka Petra Svobody Lucia: Manžel mi první rok a půl vztahu lhal!

Manželka Petra Svobody Lucia: Manžel mi první rok a půl vztahu lhal!

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy Sexy Johnny v Eroskopu odhalí: Co čeká v posteli právě vaše znamení?

Sexy Johnny v Eroskopu odhalí: Co čeká v posteli právě vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Gaspacho s pestem koriandr
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact