Dip z pečeného česneku
Dip z karamelizované cibule
Pepřový dip
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
delala jsem k masovemu fondue
Můžete jej podávat k masu, pečivu nebo zelenině. Chuti a fantazii se meze nekladou.
Docela by mě zajímalo jakou přílohu k tomu
Jahodové řezy IV.
Výborné ananasové řezy
Frankfurtská polévka
Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými…
Papriky s rajčaty - sterilované
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Lembas (Elfí chléb)
Mandle v pánvi pražené
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchá brokolicová polévka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Skořicové šneky
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…