• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Francouzský toast z croissantu
Napište svůj komentář k receptu

Francouzský toast z croissantu

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Francouzský toast z croissantu
Francouzský toast z croissantu
Francouzský toast z croissantu
Francouzský toast z croissantu
Francouzský toast z croissantu
Francouzský toast z croissantu
4fotografie
Nahrát fotku
 

Začněte nový den s úsměvem na tváři a dopřejte si sladkou snídani. Příprava francouzského toastu z nadýchaného croissantu vám nezabere více jak čtvrt hodiny a v kombinaci se svěží chutí jogurtu a ovoce si dozajista si pochutnáte.

Suroviny

2 porce
    • 1
      šálek ovoce mražené bobulové
    • 1
      lžíce třtinový cukr
    • 1
      hrst mandlové lupínky
    • 2
      ks croissant větší
    • 3
      ks vejce
    • 0,50
      lžička skořice - mletá
    • 1
      lžíce máslo
    • řecký jogurt - pravý k podávání

Postup přípravy receptu

1
Ovoce nasypte večer do kastrůlku a nechte přes noc povolit. Ráno k němu přidejte cukr, zapněte plotýnku a nechte 5-10 minut povařit na mírném plameni. Šťáva, kterou ovoce pustí, se zredukuje na hustší sirup.

RADA: Zmrazené drobné ovoce

2
Mezitím na suché pánvi opražte mandlové lupínky dozlatova a přesypte je do misky. Rozkrojte croissanty na poloviny a v ploché misce rozšlehejte vejce se skořicí. Na pánvi rozpusťte máslo. Croissanty postupně namáčejte ve vejcích a smažte z obou stran dozlatova. Půjde to rychle, postačí minuta či dvě z každé strany. Obracečkou pečivo k pánvi vždy trochu přitlačte.

RADA: Máslo bez lednice

3
Opečené croissanty rozdělte na talíře, přidejte poctivou porci řeckého jogurtu, ovocný rozvar a vše zasypte mandlovými lupínky.
4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Francouzský toast ze zbylé vánočky nebo mazance

Francouzský toast ze zbylé vánočky…

Francouzský toast

Francouzský toast

Francouzský toast s čokoládovou omáčkou

Francouzský toast s čokoládovou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny FOOD
Smažení Vaření Pražení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Croissant Mandlové lupínky Máslo Ovoce Řecký jogurt - pravý Skořice - mletá Třtinový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Lehký tvarohový koláč

Lehký tvarohový koláč

Obrácená buchta z jablek

Obrácená buchta z jablek

Hranolky z kapra

Hranolky z kapra

Jíšková pórková polévka

Jíšková pórková polévka

El Paso Kořenící směs na fajitas/tortillas

El Paso Kořenící směs na fajitas…

Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným masem

Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným…

Lehké Cookies

Lehké Cookies

Ovesné vločky (zdravá snídaně)

Ovesné vločky (zdravá snídaně)

Kuřecí kari se zeleninou a rýží

Kuřecí kari se zeleninou a rýží

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

27
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Krémová chřestová polévka
Krémová chřestová polévka
19
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
18
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Zapečené noky s rajčaty…

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Pomáda slaví 25 let na scéně: Velký návrat Zuzany Norisové!

Pomáda slaví 25 let na scéně: Velký návrat Zuzany Norisové!

SportRevue.cz FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

Další doporučené recepty:

Francouzský slaninový chléb
Francouzský slaninový chléb
Francouzský toast
Francouzský toast
Francouzský toast s čokoládovou omáčkou
Francouzský toast s čokoládovou omáčkou
Francouzský toast ze zbylé vánočky nebo mazance
Francouzský toast ze zbylé vánočky nebo…
Francúzska cibuľová polievka
Francúzska cibuľová polievka
Frankfurtská polévka
Frankfurtská polévka
  • Recepty.cz
  • Francouzský toast z croissantu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact