• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Francouzská cibulačka bez vína
Napište svůj komentář k receptu

Francouzská cibulačka bez vína

autor: Khaleeja
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 117
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Francouzská cibulačka bez vína
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 5
      ks cibule
    • 3
      lžička sůl
    • 2
      lžička pepř mletý
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 6
      hrst sýr
    • 1
      lžíce máslo
    • 2
      lžíce olej
    • 6
      ks pečivo
    • 1
      kostka masox

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nakrájet na kroužky či půlměsíčky. V hrnci rozpustím lžíci másla s trochou oleje, poté přidám cibuli - je důležité ji dobře promíchat, aby se každý kousek namočil do tuku. A pak čekat a míchat a čekat a míchat, dokud cibule nezezlátne (klidně ještě více, než je na druhé fotce).
2
Poté přisypat asi 2 lžíce hladké mouky a zalít vodou/vývarem, osolit, opepřit a přidat bujon. A nechat chvíli povařit.
3
Podáváte s orestovaným pečivem a nastrouhaným sýrem, který se krásně rozpustí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Francouzská cibulačka

Francouzská cibulačka

Francouzská gratinovaná cibulačka

Francouzská gratinovaná cibulačka

Francouzská cibulačka z pomalého hrnce

Francouzská cibulačka z pomalého hrnce

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • markéta | 8. 3. 2017 10:36

    masox? :-$ :-$ :-$ :-$

  • markéta | 8. 3. 2017 10:36

    masox? :-$ :-$ :-$ :-$

  • Kačka | 27. 2. 2017 19:48

    Kolik vody je potřeba na zalití polévky, prosím? :-[

  • Adam | 12. 12. 2016 16:54

    Jak tento paskvil může nazvat cibulačkou a ještě francouzskou?

  • Byy | 8. 12. 2016 13:19

    Moc dobrá <3 , nedávala jsem masox.

  • pepe | 9. 10. 2016 11:05

    Nechápu proč prasit masoxem tak skvělou polívku :-!

  • Ales | 12. 4. 2016 11:53

    Palec nahoru ;-)

  • Ales | 12. 4. 2016 11:23

    Souhlasíme asi je také rozmazleny ;-)

  • Lucka | 22. 3. 2016 21:58

    cibulačka vynikající, právě jsem dovařila!

  • BronislavaP
    BronislavaP | 23. 1. 2016 06:47

    Cibulačku jsem vyzkoušela, samozřejmě bez bujonu i vývaru. Chci cítit cibuli, ne něco jiného...Chuťově byla vynikající.

  • Natálie | 16. 9. 2015 19:31

    Vynikající :).

  • Marie | 5. 9. 2015 23:53

    Udivuji se,když vidím,kolik receptů je plné masoxu . Copak je tak těžké udělat vývar ? asi jsem rozmazlená :-D :-$

  • Radka | 22. 8. 2015 13:10

    Proč prznit cibulačku masoxem :-!

  • Pavla | 15. 7. 2015 14:16

    Super recept, právě jsem dovařila a moc si pochutnala. :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Večeře Vaření Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Máslo Masox Olej Pečivo Pepř mletý Sůl Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Gratinovaný losos

Gratinovaný losos

Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

Makové koblížky

Makové koblížky

Myslivecká směs

Myslivecká směs

Vepřová kýta se sušenými rajčaty

Vepřová kýta se sušenými rajčaty

Cuketové špekáčky

Cuketové špekáčky

Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

Krůtí chilli con carne

Krůtí chilli con carne

Třešňový dort s mákem

Třešňový dort s mákem

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

34
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
31
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
30
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
23
French toast
French toast
23
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Agáta Hanychová si obula: »Koše na odpadky«! Za 50 tisíc…

Agáta Hanychová si obula: »Koše na odpadky«! Za 50 tisíc…

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Francouzská bramboračka
Francouzská bramboračka
Francouzská cibulačka
Francouzská cibulačka
Francouzská cibulačka
Francouzská cibulačka
Francouzská cibulačka z pomalého hrnce
Francouzská cibulačka z pomalého hrnce
Francouzská gratinovaná cibulačka
Francouzská gratinovaná cibulačka
Francouzská marináda
Francouzská marináda
  • Recepty.cz
  • Francouzská cibulačka bez vína
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact