• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Flíčky se zelím a škvarky
Napište svůj komentář k receptu

Flíčky se zelím a škvarky

autor: Pastis
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Flíčky se zelím a škvarky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g flíčky
    • 100
      g kysané zelí
    • 50
      g škvarky
    • 1
      lžíce sádlo
    • 1
      cibule
    • sůl
    • voda

Postup přípravy receptu

1
Fleky uvaříme a prolijeme studenou vodou. Zelí propláchneme vodou aby nebylo tak kyselé a nasekáme. Škvarky smažíme na sádle a přidáme nadrobno nasekanou cibulku kterou osmahneme dozlatova. Přidáme zelí, trochu vody a dusíme do měkka. Na závěr přidáme fleky, dosolíme a dopepříme.
2
Podáváme horké.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Brambory zapečené se škvarky a zelím

Brambory zapečené se škvarky a zelím

Lín s bílým zelím a křupavými škvarky

Lín s bílým zelím a křupavými škvarky

Flíčky se zelím

Flíčky se zelím

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jaroslava Oumarová | 19. 3. 2007 19:23

    Kysanému zelí stačí 10 minut tepelné úpravy.

  • Jana Kony | 19. 3. 2007 14:59

    ahoj, mě pořád není jasné, jak dlouho se má vařit takové to kysané zelí ze sáčku, 30 minut , hodinu...a jak ho správně dochutit, můžete mi prosím poradit, děkuji

  • Zdenka Korábová | 25. 2. 2007 18:23

    Výborné a když mám zbytek vařených brambor necham je na závěr prohřát s těstovinami. je to baštovní jídlo na všední den

  • Jana | 2. 2. 2007 20:19

    My děláme doma podobné. Jen nepoužíváme kysané zelí, ale celou hlávku. Tu nastrouháme na hrubo ( popř. nakrájíme), v pekáčku rozpustíme sádlo, přidáme škvarky , zelí a trochu pepře. V troubě pražíme do zlatova. Pak přidáme předem uvařené fleky.V případě potřeby dosolíme a dopepříme. Zamícháme, necháme ještě chvíli v troubě dojít.

  • Lenka | 2. 2. 2007 19:19

    Cibule se smaží zvlášť nebo s těmi škvarky?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Dušení Vaření Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Flíčky Kysané zelí Sádlo Škvarky Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Balkánský salát

Balkánský salát

Tvarohový tunel plněný ovocem

Tvarohový tunel plněný ovocem

Meruňkové řezy s kokosovou peřinou

Meruňkové řezy s kokosovou peřinou

Kuřecí maso na řecký způsob

Kuřecí maso na řecký způsob

Placičky z ovesných vloček II.

Placičky z ovesných vloček II.

Americký hamburger

Americký hamburger

Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem

Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem

Cuketa na smetaně II.

Cuketa na smetaně II.

Uzený vývar

Uzený vývar

Doporučujeme

60 minut
Pečené brambory s brynzou a slaninou

Pečené brambory s brynzou a slaninou

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

29
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
25
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
23
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…
22
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
19
Drožďová (kvasnicová) pomazánka se slaninou
Drožďová (kvasnicová)…

Zajímavé články

Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a chutnou přílohu nabitou vitaminy
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a…
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla, kompot nebo je přidejte k masu
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla…
AHA.cz Penkovi přeskočilo? Nečekaný útok na rodinu Vetchého

Penkovi přeskočilo? Nečekaný útok na rodinu Vetchého

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Ženy.cz Máte podzimní depku? Osvědčený recept, jak s ní zatočit

Máte podzimní depku? Osvědčený recept, jak s ní zatočit

Blesk.cz Margita oživí Zagorovou (†75): Hologram Hanky za půl milionu

Margita oživí Zagorovou (†75): Hologram Hanky za půl milionu

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

  • Recepty.cz
  • Flíčky se zelím a škvarky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact