• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Flammkuchen
Napište svůj komentář k receptu

Flammkuchen

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 17
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Flammkuchen
Flammkuchen
Flammkuchen
Flammkuchen
Flammkuchen
Flammkuchen
Flammkuchen
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Těsto
    • 400
      g hladká mouka
    • 7
      g sušené droždí
    • 1
      špetka cukr
    • 250
      ml vlažná voda
    • 3
      lžíce olivový olej
    • 1
      lžička sůl
  • Náplň
    • 200
      g slanina
    • 3
      ks cibule
    • 200
      g smetana ke šlehání
    • 200
      g zakysaná smetana
    • 0,50
      lžička sůl
    • 0,50
      lžička černý pepř čerstvý, mletý
    • 1
      lžička petrželová nať

Postup přípravy receptu

1
Mouku vložte do misky, uprostřed udělejte důlek a přidejte droždí, přisypte cukr a 3 - 4 lžíce vlažné vody a smíchejte. Nechte kynout asi 10 minut, nebo dokud nezačne droždí bublat.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak udělat kvásek

2
Přidejte zbývající vodu a olivový olej a promíchejte vařečkou. Jakmile jsou všechny ingredience dobře promíchány, přidejte lžičku soli a hněťte rukama, dokud se těsto pořádně nespojí.
3
Těsto zakryjte utěrkou a nechte vykynout na teplém místě asi 30 minut. Zatím si připravte náplň. Pokrájejte slaninu a cibuli. Je důležité, aby cibule byla nakrájená na tenké plátky, protože doba pečení je krátká a pokud jsou plátky cibule příliš silné, cibule bude nedopečená.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

4
V misce vyšlehejte smetanu ke šlehání a zakysanou smetanu do hladka. Osolte, opepřete a přimíchejte petrželku. Předehřejte troubu na 220 ° C.

RADA: VIDEO, jak vyšlehat veganský sníh!

5
Rozdělte těsto na 4 stejné kusy a vyválejte na co nejtenčí plátky a vytvořte z nich obdélníky. Ohněte boky těsta tak, aby vytvořily lem asi 5 mm. Rovnoměrně potřete každý obdélník těsta smetanovou směsí a dozdobte pokrájenou slaninou a cibulí.
6
Umístěte dva koláče na plech vedle sebe a pečte po dobu 20 minut nebo do zlatova. Pak dopečte ještě zbylé dva koláče a podávejte teplé.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Quiche Lorraine

Quiche Lorraine

Quiche s cibulí a olivami

Quiche s cibulí a olivami

Quiche se šalotkami a slaninou

Quiche se šalotkami a slaninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Slané pečení Slané koláče a quiche Narozeniny a párty Piknik
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Černý pepř Cibule Cukr Hladká mouka Olivový olej Petrželová nať Slanina Smetana ke šlehání Sůl Sušené droždí Vlažná voda Zakysaná smetana

Jak udělat kvásek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bavorské vdolečky

Bavorské vdolečky

Hruškový džem se zázvorem

Hruškový džem se zázvorem

Pařížské rohlíčky od Dáši

Pařížské rohlíčky od Dáši

Lívance a la Jamie Oliver

Lívance a la Jamie Oliver

Sojová směs na topinky, těstoviny...

Sojová směs na topinky, těstoviny...

Chřestový salát s bramborovou pizzou

Chřestový salát s bramborovou pizzou

Cupcakes

Cupcakes

Čokoládové cookies

Čokoládové cookies

Pesto z medvědího česneku

Pesto z medvědího česneku

Doporučujeme

30 minut
Kořeněná rýže s tuňákem

Kořeněná rýže s tuňákem

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Jak udělat kvásek

Poslední sledované recepty

151
Hruškový závin II.
Hruškový závin II.
112
Tousty do školy
Tousty do školy
76
Čokoládový závin - nejrychlejší
Čokoládový závin -…
73
Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou
Těstovinový salát s…
41
Vývar s kapustou
Vývar s kapustou

Zajímavé články

Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta ze školní jídelny jim nesahá ani po paty!
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta…
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
AHA.cz Prasklo na Evu Pavlovou! NEČEKANÉ ODHALENÍ

Prasklo na Evu Pavlovou! NEČEKANÉ ODHALENÍ

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Macaulay Culkin slaví 45! V dětství byl strojem na peníze a oženil se v 18 letech. Co dělá dnes?

Macaulay Culkin slaví 45! V dětství byl strojem na peníze a oženil se v 18 letech. Co dělá dnes?

Ženy.cz Nesnáším lidi. Chci být sama, co je na tom špatně?

Nesnáším lidi. Chci být sama, co je na tom špatně?

Blesk.cz Popová královna Taylor Swiftová: Pohádkové zásnuby!

Popová královna Taylor Swiftová: Pohádkové zásnuby!

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Tarotskop na září: Býci mají zvolnit, Lvy čeká výhra a Střelce potká nová láska

Tarotskop na září: Býci mají zvolnit, Lvy čeká výhra a Střelce potká nová láska

Další doporučené recepty:

Fitness špagety s hovězím masem
Fitness špagety s hovězím masem
Flamendří česnečka
Flamendří česnečka
Flammekueche aneb Ohnivý koláč
Flammekueche aneb Ohnivý koláč
Flank steak s hráškem a fazolkami
Flank steak s hráškem a fazolkami
Flapjack
Flapjack
Flíčky se zelím
Flíčky se zelím
  • Recepty.cz
  • Flammkuchen
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact