• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Filé "Zoufalství"
Napište svůj komentář k receptu

Filé "Zoufalství"

autor: chnapy
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Filé "Zoufalství"
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Směs
    • 1
      ks vejce
    • 1
      ks tavený sýr
    • 2
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • sůl
    • koření dle chuti: grilovací, muškátový květ, cibule, hořčice..
  • Maso
    • 300
      g rybí file filé v kostkách (běžné = zoufalé kvality)
    • sůl
    • máslo

Postup přípravy receptu

1
Osolené filé opékáme na másle na pánvi po obou stranách, dokud se nevypaří nadbytečná voda. Poté roztrháme vařečkou na menší kousky, vytvoříme z každého plátku placatou hromádku a každou zalijeme směsí. Dohoníme, co utíká a překlopíme zpátky. Po chvíli otočíme a opečeme i z druhé strany.
2
Podáváme s bramborem a salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Filé na česneku se sýrem

Filé na česneku se sýrem

Filé s bramborovými placičkami

Filé s bramborovými placičkami

Filé s fazolkami

Filé s fazolkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kateřina Krakovská | 13. 3. 2010 15:11

    Měli jsme dnes k obědu jako rychlovku a super. Chválím a dávám 1

  • Bakulová Jarmila | 24. 9. 2008 17:19

    Po rozdušení filé přehoďte do lívanečníku, zachová si tvar a bude ho "víc"

  • Eva Červenková | 26. 7. 2008 09:56

    já bych to chápala tak, že z toho bude vytékat to vajíčko atd., tak to máme ,,shrábnou" zpátky do těch kupiček..aby to nebylo ,,roztahaný" po celý pánvi..

  • Richard Banát | 26. 7. 2008 09:38

    Opravdu ten recept vypadá zajímavě, jenom jsem trošku nepochopil "Dohoníme, co utíká a překlopíme zpátky". Jinak zkusím navařit mamce a potom ohodnotím...Richard Banát 14 let

  • pavla bartáková | 14. 12. 2007 19:49

    Ahoj. Musím říct, že jsem čekala víc... Moc nám to nechutnalo.

  • Viola | 20. 10. 2007 15:53

    Tak som dnes tie zúfalé ryby dohonila, upravila do žiadanej podoby a podala podľa predpisu. Nemali chybičku,mňam!!!Večer musím urobiť repete.

  • Romana | 23. 10. 2006 17:40

    tak vařím přítelovi první večeři pro 2 osamotě, v novém-má rád ryby, tak mi držte pěsti

  • Vendula | 22. 10. 2006 15:24

    je to opravdu dobre. jen mi nesly delat ty placicky na panvi, tak priste zkusim promichat file se smesi mimo panev a pak to tam prenest.

  • Marsí | 30. 8. 2006 08:37

    hehe..."dohoníme co utíká"..miluju recepty s takovými výrazy....:o)))...už kvůli tomu ho vyzkouším..a taky proto, že mám ráda ryby...i ty zoufalé...:o)))

  • Airan Novakova | 28. 8. 2006 14:31

    Tak tohle vyzkousim uz jen kvuli bezva nazvu:-))))) Ale pripada mi to opravdu dobre, neco podobneho delam delam s dary more, jen je tam navic smazena cibulka.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Smažení Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Koření Máslo Rybí file Solamyl (bramborový škrob) Sůl Tavený sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pudinkové řezy

Pudinkové řezy

Rajská polévka s krupicovými haluškami

Rajská polévka s krupicovými haluškami

Guláš v papiňáku

Guláš v papiňáku

Kynutá cmunda

Kynutá cmunda

Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou

Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou

Kuřecí maso na žampionech

Kuřecí maso na žampionech

Makovky - sladké housky

Makovky - sladké housky

Vepřový kotlík s fazolemi

Vepřový kotlík s fazolemi

Čokoládová poleva se zakysanou smetanou

Čokoládová poleva se zakysanou…

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

67
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
17
Obalovaný asijský květák z trouby
Obalovaný asijský květák…
15
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
13
Šumajstr
Šumajstr
12
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Napínavý sedmý díl Zrádců: Drsná pohřební mise a konec dalšího zrádce!

Napínavý sedmý díl Zrádců: Drsná pohřební mise a konec dalšího zrádce!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

  • Recepty.cz
  • Filé "Zoufalství"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact